Medikamenter, der forårsager ledsmerter

10/11/2012 by admin

Nogle medikamenter kan forårsage ledsmerter samt behandle de betingelser, de er designet til. Mens ikke alle patienter oplever ledsmerter, har nogle receptpligtig medicin været knyttet til denne bivirkning.

Advair Diskus

Advair Diskus er en mundtlig inhalator bruges til at kontrollere astma og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Ifølge WrongDiagnosis.com, har denne medicin været knyttet til muskel og ledsmerter i sine brugere.

Escitalopram

Escitalopram (mærkenavn Lexapro) er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) anvendes til behandling af depression. Ifølge eMedExpert.com, brug af Lexapro oral opløsning eller tabletter ofte resulterer i ledsmerter.

Gabapentin

Gabapentin (Neurontin) er et lægemiddel ordineret til anfald hos epileptikere og andre betingelser. Dette stof kan forårsage hyppige ledsmerter i de tager medicin, ifølge eMedExpert.com.

Effexor XR

Effexor XR er den udvidede version af Venlafaxin hydrochlorid, ifølge Helalthsquare.com, og anvendes til behandling af angst, social angst og depression. Ifølge eMedExepert.com, er Effexor XR forbundet med ledsmerter.

Topiramat

Topiramat (Topamax) er en anti-konvulsiv anvendes til behandling af krampeanfald og at forebygge migræne hovedpine. Ifølge eMedExpert.com, er anvendelse af dette stof ofte forbundet med ledsmerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com