Sådan nulstilles en CPAP maskine

12/15/2012 by admin

Hvis du har obstruktiv søvnapnø, lægen kan bestille en kontinuerlig positiv luftvejs tryk, eller CPAP, maskine, der leverer en strøm af komprimeret luft på en forudbestemt pres for at holde dine luftveje åbne og lindre snorken. Mens hver CPAP maskine består af en enhed, der komprimerer luft, en nasal eller ansigtsmaske og slanger tilsluttes masken og enhed, tilbyder forskellige modeller forskellige justeringer.

Instruktioner

• Identificere opsætningsmenu. Beliggende i et andet sted på forskellige CPAP modeller, fungerer denne menu som et Kontrolpanel til at ændre forskellige indstillinger for maskinen. Kigge efter en klar panel, der viser tændte bogstaver eller tal, når maskinen er tændt.

• Rul gennem indstillingerne, indtil du kommer til rampe tid og pres. Ramp funktion fortæller din maskine levere luft ved et lavere tryk for en forud fastsat mængde af tid til at gøre det lettere for dig at falde i søvn. Presset vil gradvist stige til niveauet foreskrevet af din læge over en forudindstillet mængden af tid, som er tid, rampe. Forskellige CPAP modeller tilbyder forskellige muligheder for rampe og/eller rampe pres. Vælg de indstillinger, som din læge har ordineret til dig.

• Rulle gennem menuen opsætning, indtil du finder den udåndingstrykket som regel, som er mængden af tryk leveres af din CPAP maskine, når du udånder. Ændre dette pres til et niveau, der er behageligt for dig.

• Rulle gennem menuen, indtil du finder den højde indikator og vælge den, der er tættest på din aktuelle placering. Din CPAP maskine virker bedst, hvis indstilles efter din placering over havets niveau.

Tips & advarsler

  • Konsultèr brugsanvisningen som online eller print til din specifikke CPAP maskine før du foretager justeringer. Mens principperne om re-nedgang maskinerne er ens, kan mekanik og skærme være meget forskellige.
  • Din CPAP maskine blev leveret med specifikke indstillinger bestilles af din læge, baseret på resultaterne af din søvn undersøgelse. Ændre disse indstillinger i væsentlig grad kan ændre effektiviteten af maskinen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com