Hvad er formålet med et ansporende spirometeret?

10/24/2012 by admin

Hvad er formålet med et ansporende spirometeret?

En af de største farer for post kirurgiske patienter er lungebetændelse. To af de vigtigste ting en patient kan gøre, med sygeplejersken opfordret dem på, er at gå og bruge det ansporende spirometeret.

Lungefunktion

For at forstå hvordan det ansporende spirometeret virker lidt anatomi er nødvendige. Alveolerne i lungerne accepterer den inhalerede luft. Den overfører ilt ind i blodbanen og trækker i spildgasser at blive udåndes. Normale, daglige bevægelser vedstå felterne lunge, selv de lavere felter.

Post kirurgi

Kroppen forsøger at befri sig for de ekstra væsker introduceret til det under operation på to måder. Én måde er gennem sved, den anden er gennem udånding. Under udånding er fugt en del af den udviste luft.

Incitament spirometeret

Enheden bruger en ping pong bold, eller plastik stempel, som en indikator. Med vedlagte talerør, patienten inhalerer dybt og bolden bevæger sig opad. Indikator mærker på enheden ikke kun give patienten et mål men også fortæller dem, hvor meget luft, de trækker i. Denne øvelse fylder lungerne, herunder felterne lavere lunge. Den mere luft ind i alveolerne betyder mindre væskeophobning og stærkt reduceret risiko for lungebetændelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com