Yoshinoya ernæring

03/02/2013 by admin

Yoshinoya ernæring

Yoshinoya er en populær fastfood franchise ligger primært i Californien, med afdelinger i New York, Arizona og Nevada. Menuen består af japansk inspirerede retter. Mens det ikke post ernæringsmæssige værdier for sin mad på sin vigtigste hjemmeside, vil en simpel søgning give den ernæringsmæssige indhold for de fleste af dens menu.

Ernæring - kylling og oksekød skåle

En regelmæssig størrelse oksekød skål er ca syv hundrede til otte hundrede kalorier med omkring 30 gram fedt. En regelmæssig størrelse kylling skål har mellem seks hundrede og syv hundrede kalorier med ca 15 gram fedt.

Ernæring - vegetarmad

En stor vegetabilske skål indeholder omkring seks til syv hundrede kalorier med cirka fem gram fedt. Side have salat har halvtreds til hundrede kalorier og indeholder ingen fedt. Tilsætning af salatdressing vil ændre kalorieindhold indholdet.

Ernæring - lav Carb måltider.

En side af oksekød på Yoshinoya indeholder omkring tre hundrede og halvtreds kalorier med omkring 10 gram kulhydrater. En side af kylling har tæt på den samme mængde kalorier og er tæt på 15 gram kulhydrater.

Ernæring - desserter

På Yoshinoya har den karamel tærte to hundrede kalorier og seks gram fedt. Cheesecake indeholder lidt over tre hundrede kalorier med 19 gram fedt.

Overvejelser

Ovenstående oplysninger er ikke fastsat direkte fra Yoshinoya, som ikke offentliggør sine ernæringsmæssige data på tidspunktet dette skrives. Ernæringsmæssige data mand varierer afhængigt af portionsstørrelser og individuel tilpasning af menupunkter.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com