Hvordan man kan tage en persons puls

03/08/2013 by admin

Hvordan man kan tage en persons puls

Mange sygdomme, der kan gøre en person pulsen stige. At vide, hvordan man kan tage en puls kan hjælpe dig med at opdage problemer tidligt og forhindre dem i at blive værre. At tage din egen puls kan også hjælpe dig holde sig inden for dit sundeste træningszoner. En puls kan tages på dit håndled, hals eller overarmen.

Instruktioner

• Lad person hvis puls du tager sidder stadig og hvile roligt for fem til 10 minutter for at sikre at pulsen ikke steget på grund af øget aktivitet.

• Placer to fingre forsigtigt mod håndleddet under den hule hånd. Hvis en puls er svært at føle i håndleddet, find halspulsåren i nakken, som er beliggende på begge sider af luftrøret. Tryk forsigtigt.

• Tælle beats i 30 sekunder og derefter dobbeltklikke for at bestemme slag pr. minut (BPM). En normal hvile puls til et spædbarn til en 1-årig er 100 til 160 BPM. En 1 - til 6-årige puls skal køre 65 til 140 BPM; på 7 til 10 år gamle, skal det køre 60-110 BPM. En normal puls for nogen 11 år gammel til en voksen alder er et sted mellem 50 og 100 BPM.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com