Hvordan man ansøger om Medicaid Online i Houston

09/21/2010 by admin

Hvordan man ansøger om Medicaid Online i Houston

Texas' Medicaid program giver sundhedspleje dækning med ringe eller ingen omkostninger til kvalificeret lavindkomstlande børn, familier, gravide kvinder, kvinder med brystkræft eller livmoderhalskræft og handicappede og ældre voksne. Bor du i Houston og ønsker at ansøge om ydelser, kan du anvende telefon, mail, fax, personligt eller ved hjælp af din Texas fordele, Texas' sikker online fordele hjemmeside. Processen med ansøger om Medicaid ved hjælp af din Texas fordele er den samme i Houston, som det er andetsteds Texas. Den eneste forskel er, at du vil svarer med din lokale Health og Human Services Kommissionens kontor i Houston om din ansøgning og berettigelse til Medicaid.

Instruktioner

• Naviger til din Texas fordele, HHSC'S online fordele hjemmeside.

• Oprette en konto. Klik på "Log ind eller Register" ligger på den venstre navigationslinje. Du vil blive dirigeret til en log-in side; Klik på det link der hedder "Hvis du ikke har en Self Service Portal-konto, klik her for at registrere."

• Log ind på din konto ved at klikke på "Log ind eller Register" igen og indtaste dit Brugernavn og din pinkode, som du lige har oprettet.

• Klik på "Gælder for ydelser" ligger på den venstre navigationslinje. Du vil blive bedt om at besvare en række spørgsmål om din husstand situation, indkomst, indtægter og udgifter. Indsend din ansøgning, når du er færdig med besvarelse af alle spørgsmål.

• Naviger til online office locator til at finde din lokale Houston office. Indtast "Houston" som i by og vælg "Medicaid for familier og børn" under menuen "Programmer serveret" pull-down. Hjemmesiden vil generere telefonnumre og adresser for hver af de 10 Houston kontorer.

• Indsende de krævede dokumenter til din lokale HHSC kontor. Bestem din berettigelse til Medicaid behov HHSC for at se visse dokumenter, som kan verificere de oplysninger, du lægger på din Medicaid ansøgning. Eksempler på dokumenter til bekræftelse af fødselsattester, utility regninger og løn stubbe. HHSC vil fortælle dig, hvilke dokumenter er nødvendige, og hvornår du skal indsende dem af.

• Vente på en afgørelse fra HHSC om din berettigelse til ydelser.

• Anmode om en retfærdig rettergang, hvis du ikke er enig med HHSCS beslutning. For at appellere afgørelsen, kalder 2-1-1 eller ved at kontakte HHSC via mail på: postboks 14600, Midland, TX 79711-4600. Eller faxe din anmodning til 877-447-2839.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com