Behandling af knoglemarven ødem

11/09/2012 by admin

Behandling af knoglemarven ødem

Knoglemarven er svamp lignende stof inde i dine knogler, der er ansvarlige for at gøre blodlegemer, herunder røde blodlegemer, hvide blodlegemer og blodplader. Knoglemarven ødem er en generel term brugt til at beskrive en smertefuld bygge op af væske i knoglemarven, normalt ses under en Mr & mdash; en magnetisk resonans scanning. Det er normalt et symptom på nogle underliggende sygdom, så behandlinger er fokuseret på at behandle årsagen til ødem. Knoglemarven ødem syndrom, også kaldet BME, er en sjælden og smertefulde forbigående tilstand, der påvirker knogler i underekstremiteterne, og hvilken behandling er begrænset.

Årsager

Betingelser som avascular nekrose, slidgigt og leddegigt kan give anledning til knoglemarven ødem som kan tilfælde af akut traume eller skade på knoglen. Knoglemarven ødem syndrom er en selvbegrænsende tilstand karakteriseret ved pludselige udbrud af frygtelige knoglesmerter normalt i de nedre ekstremiteter og oftest i hofteleddet. Det løser normalt sig selv inden for seks til 12 måneder.

Knoglemarven ødem syndrom

Knoglemarven ødem syndrom, også kendt som lokaliserede forbigående osteoporose, ses oftest hos midaldrende mænd. Nogle kvinder oplever det i tredje trimester af graviditeten. Knoglemarven ødem ses på Mr med en reduceret tæthed af knoglen, eller knogle mineral tæthed. Efter osteoporose internationale er aktuelle tilgængelige behandlinger "begrænset og ineffektiv."

Ikke-medicinsk behandling

Behandlingen er som regel resten og fysioterapi. I vanskelige tilfælde bruges en type operation kaldet core dekompression. I core dekompression borer en kirurg et hul i den berørte del af knoglen at tillade øget blodgennemstrømning, dannelsen af nye blodkar og heling at finde sted.

Narkotikabehandling

Undertiden er lægemidler kaldet bisfosfonater givet med D-vitamintilskud til at hjælpe med calcium balance og at øge knogletætheden. En undersøgelse rapporteret på webstedet Ortho Super Site og i osteoporose International fandt, at behandling med en visse intravenøs bisfosfonat var effektiv til at øge tætheden af knoglerne og reducere smerter.

En artikel i indiske Journal Therapeutics og en anden i Biomed Central både nævne brugen af iloprost, en generisk vasoaktive drug & mdash, hvilket betyder at det udøver sine handlinger på det vaskulære system. Det vasoaktive stof er normalt bruges til pulmonal hypertension. Begge institutioner rutinemæssigt bruger det i behandlingen af knoglemarven ødem syndrom, fordi det åbner blodkarrene, fremme normal blodgennemstrømning, og behandler de vaskulære abnormaliteter forbundet med betingelsen. Indiske Journal of therapeutics går så vidt som til at sige, at reducerede bærende ikke var forpligtet i de fleste tilfælde, hvor stoffet blev brugt.

Behandling af betingelser knoglemarv ødem syndrom

Avascular nekrose er en smertefuld tilstand, som påvirker sædvanligvis hofteleddet. Det er kendetegnet ved død af knoglemarven væv forårsaget af en midlertidig eller permanent reduktion af blodgennemstrømningen til knoglemarven. Behandling af tilknyttede knoglemarv ødem omfatter behandling af Avaskulær, hvilket som regel medfører core compression kirurgi, bone podning og undertiden en komplet hofte udskiftning. Slidgigt og leddegigt er smertefulde tilstande i leddene, der kan behandles med smertestillende medicin, medicin, der reducerer inflammation, injektioner i det angrebne led eller fælles udskiftning. Leddegigt er også undertiden behandles med steroider og særlige lægemidler kaldet sygdomsmodificerende Anti-gigt, som bremse udviklingen af sygdommen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com