Seks trin til at leve i nuet

09/23/2010 by admin

Seks trin til at leve i nuet

Du har sikkert hørt en masse om bor i øjeblikket i de seneste år. Det er blevet et populært slagord, der bruges til at beskrive processen med handler ud i øjeblikket. Living i øjeblikket indebærer mindfulness, som er en buddhistisk begreb, der involverer at være bevidst om din fysiske og psykiske tilstand, da de er lige nu, ifølge en Psychology Today artikel.

Placer din opmærksomhed i nuet

Alt for mange mennesker er travlt med at tænke på hvad der er sket i fortiden eller hvad der vil ske i fremtiden i stedet for at fokusere på, hvad der sker lige nu. At sætte din opmærksomhed i øjeblikket er et begreb, understregede kontinuerligt i mange østlige religioner og filosofier. Den eneste gang du har er lige nu. Forsøger at holde dit fokus på hvad du laver i øjeblikket eller til hvem du taler i øjeblikket er en måde at begynde at leve i nuet.

Være ugenerte

Selvbevidsthed forhindrer mange mennesker fra at gøre ting, de virkelig ønsker at gøre. De kan ønske de kunne handle ud, men de føler dum eller de føler at de ikke kan, eller deres forældre fortalte dem, at de ikke var i stand til - uanset grunden, de ikke engang forsøge. Følelser af selvbevidsthed holde dig tilbage. For at leve i nuet, bør du stoppe tænke hvad du gør og gør det bare.

Acceptere smerte

Accept er en nøglefaktor i leve i nuet. Hvis noget er smertefulde, kan du kæmpe med det eller prøve med al din magt at undgå det. Chancerne kan dog være, at din kæmper er kun skyld du mere smerte. Forsøger at acceptere, hvad der er i dit liv lige nu, selv om det er negative eller smertefulde, vil hjælpe dig med at leve i nuet i stedet for kæmper imod den.

Stop farende

Dit liv kan synes meget hektisk og skøre til tider. Det virker som om alle altid farende rundt med noget vigtigt at gøre eller nogen vigtigt at mødes. Denne konstant, hektiske tempo i livet forhindrer dig i at leve i nuet, fordi du er altid optaget af hvad der vil ske næste. Ikke overbooker din tidsplan, og sørg for du tage tid til de ting, der er vigtige, som din familie og venner.

Sætter pris på de små ting

Udvikle en følelse af taknemmelighed over for de små ting i dit liv. Disse kan være ting du ofte overser, hvad enten det er et smil og et knus fra din mand, før han forlader for arbejde eller duften af blomster, der har lige begyndt at blomstrer i foråret. Lav en liste over de ting du er taknemmelig for, og prøve at dyrke en følelse af at være opmærksom, klar og anerkendende, når du støder på dem.

Glemme tiden

Hvis du nogensinde har været virkelig absorberes i en opgave, kan du helt miste overblikket over tid. Dette kan ske for dig, når du laver noget du absolut elsker at gøre. For at leve i nuet, det er vigtigt at stoppe bekymre sig om tid og indgå bare i den aktivitet, du udfører som fuldt ud som muligt


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com