Hvordan til at finansiere pleje af en ældre forælder

09/01/2013 by admin

Caring nemlig en ældre forælder kan koste mere end $5.000 om året i gennemsnit, ifølge en undersøgelse fra 2007 af den nationale Alliance for omsorgsgivende. Dette er en velvoksen beløb for mange familier, der kan allerede være kæmper med udgifter. Heldigvis, med lidt forskning, tid og (eventuelt) papirarbejde, finansiering en ældre forælder pleje kan gøres lettere at administrere.

Instruktioner

• Udpege en vis mængde af penge skal angives bortset fra hver lønseddel. Hvis din forælder er sund nu, men du tror, du bliver nødt til at hjælpe med pleje på et tidspunkt begynde at spare nu. Hvis din forælder allerede viser tegn på betydelige sygdom eller alder svækkelse, begynde at spare så hurtigt som muligt. Beholde pengene på en særskilt konto, der ikke er ofte adgang til, eller åbne en særligt hensyn til netop dette formål.

• Gøre forskning for at finde ud af, hvis din forælder er berettiget til nogen fordele. Den føderale regerings Administration på aldring har en hjemmeside med flere links, der kan hjælpe med dette. Fordele kan hjælpe din forælder betaler for recepter, sundhedspleje, utilities og leje, blandt andre ting. Selv hvis du tror, din forælder er berettiget til ydelser, køre en hurtig kontrol alligevel. Det er hurtigt og nemt og kan spare dig for en masse penge.

• Kontakt en lokal støttegruppe. Den hjemmeside, http://www.eldercare.gov er et godt sted at starte. Disse grupper er designet til at gennemføre loven fra ældre amerikanere, som hjælper lavindkomst seniorer over 60.

• Kommunikere åbent med din overordnede samt hans eller hendes læge. Finansiering din overordnede pleje betyder, at du skal være opmærksom på alle hans eller hendes behov. Dette vil også hjælpe dig med at planlægge bedre for udgifter.

• Overveje en fundraising begivenhed, hvis andre indkomstskabende muligheder ikke synes gennemførligt. Arbejde med familie og venner til at sprede ordet og organisere en begivenhed.

Tips & advarsler

  • Være lydhør over for dine forældres følelser i løbet af denne tid, og aldrig give ham eller hende grunde til at føle dårlig samvittighed over at få hjælp til udgifter.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com