Holistisk helbredelsesmetoder for myelomatose

10/31/2010 by admin

Myelomatose er en kræft, der påvirker plasma celler, som er hvide blodlegemer i knoglemarven. Disse celler er ansvarlige for at gøre antistoffer, som støtte i kampen mod infektioner. Symptomer på denne tilstand kan omfatte smerter i knogler, kraniet eller bækken regionen, overdreven tørst, mental forvirring og uforklarlige knoglebrud. Forskere er stadig lære mere om årsagerne til myelomatose. De seneste, der opdagede mennesker mangler en del af kromosom 13 synes imidlertid at være højere risiko. Holistiske behandlinger fokuserer på at styrke immunforsvaret til at mindske risikoen for komplikationer.

Naturlægemidler

Naturlægemidler, som lakridsrod, indeholde stoffer glabridin og licochalcone, som kan stoppe væksten af kræft, ifølge American Cancer Society. Hørfrøolie kan også have anti-cancer egenskaber, som kan reducere kræfts evne til at sprede. Et andet supplement til at overveje er ginseng, som kan have anti-inflammatorisk og antioxidant egenskaber.

Sind og kropsbehandlinger

Afslapning teknikker såsom mægling eller yoga kan hjælpe slappe af kroppen og reducere stress, ifølge Mayo Clinic. Da stress svækker immunsystemet, kan reducere problemet lette symptomer på myelomatose.

Også overveje at manuel healing, Akupressur eller massage. Ifølge American Cancer Society fokusere disse teknikker på healing kroppen og genoprette balance til krop, sind og energi felt.

Kost ændringer

Kost ændringer, såsom at spise masser af frisk broccoli, kan støtte i healing. Broccoli er højt indhold af lutein og vitamin A, som også findes i spinat og salat. De metaboliske enzymer i disse grøntsager kan have anti-cancer egenskaber, ifølge American Cancer Society.

Spise mere koldt vand fisk som laks, makrel og hellefisk, kan også have nogle fordele, ifølge American Cancer Society. Disse fødevarer kan forhindre spredning af kræft og hæmmer væksten af fremtidige kræftceller. Shiitake svampe er en anden fødevare til at overveje at tilføje til din kost. American Cancer Society rapporterer, at dyreforsøg har fundet denne mad kan have anti-tumor fordele og yde beskyttelse mod virus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com