Sådan Sammenlign EMR Software

07/17/2013 by admin

Elektroniske patientjournaler (EMR) software tillader medicinske udbydere til at gemme patientjournalen elektronisk. EMR systemer tilbyder en papirløs løsning til at administrere og organisere finansielle oplysninger, som tager sig af administrative opgaver inden for et medicinsk kontor, såsom planlægningen udnævnelser.

Funktion

Sundhedsydelser oplysninger og Management Systems Society, (HIMSS) rådgiver sundhedspersonale at Sammenlign EMR systemer baseret på de funktioner, de har brug for for at udføre. Nogle EMR software blot gemme patientjournaler, mens andre har mere omfattende funktioner, der omfatter økonomistyring og elektronisk recept systemer.

Demonstrationer

Deltage i demonstrationer af EMR software med leverandører. Klienter kan mødes med leverandører i person til at afprøve software, på hvilket tidspunkt de kan afgøre, om softwaren er brugervenlig, let at navigere og effektivt for at gennemføre de nødvendige funktioner.

Udgifterne og gennemførelsen

Sammenligne omkostningerne ved EMR systemer. Nogle er dyrere end andre, der udfører de samme funktioner. Find ud af hvad gennemførelsen tidslinje for at installere EMR software, samt hvor meget teknisk bistand er fra leverandøren af kunden i forbindelse med gennemførelsen og i hele produktets levetid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com