Betydningen af kropsholdning vurdering

10/29/2010 by admin

Betydningen af kropsholdning vurdering

Massage og fysioterapeuter kan bestille postural vurderinger for kunder, der kunne have mulige langsigtede problemer. Det virkelige spørgsmål kan være vanskelige at diagnosticere på overfladen og vurdere en klients kropsholdning er et første skridt i diagnosticering.

Procedure

En kropsholdning vurdering undersøger patientens krop justering mens stående, tester for muskel længde, fleksibilitet, styrke og tester hjertebanken teknikker. Terapeuter bruger en vægtet streng kaldet en lodline for at vurdere, hvor tæt klienten er lige, ideel kropsholdning.

Fordele

Postural vurdering giver behandlere mulighed for at korrigere postural forskydning. En god kropsholdning hjælper med at maksimere muskel og fælles funktion, der optimerer sportslige præstationer.

Advarsel

Klienter og behandlere kan tillade lang sigt smerte at fortsætte ved ikke at kigge på postural dysfunktion som en mulig årsag til smerte. Postural dysfunktion vil fortsætte med at forårsage en klient smerter hvis ikke vurderet. Kropsholdning kan blive misvisende på grund af psyko-sociale problemer, tidligere skade eller defekt biomekanik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com