Hvordan du kan genbruge tv-antenner

06/27/2013 by admin

Tv-antenner i en bred vifte af størrelser og stilarter afhente sendesignaler. En antenne aldre ligesom enhver anden stykke hardware, og det kan blive forældede. Også, din visning valg--f.eks skifte til kabel service--kan gøre den gamle antenne ubrugelig. Uanset hvad din grund til at slippe af med din antenne, genanvendelse er den bedste metode til bortskaffelse. Genanvendelse metoder omfatter ophugning det med en metal genanvende, genbruge det på andre måder eller donere det til en person, der kan genbruge det.

Instruktioner

• Kontakt et metal genvindingsvirksomheder eller affaldshåndtering virksomhed og spørge, hvis tv-antenner er accepteret. Hvis ja, Spørg om du skal aflevere den eller placere den med andre genanvendeligt for curbside pickup.

• Tilbyde din antenne som en gratis vare i avisen rubrikannoncer eller online via en gratis reklame eller genbrug af webstedet Craigslist.org eller Freecycle.org. Omfatte så mange detaljer som muligt. For eksempel, type antenne, sin alder og sin tilstand--fungerer, fungerer dårligt eller virker ikke på alle.

• Ændre tv-antenner til brug med skinke radioer. Hvis du beskæftiger sig med en tower-stil tv-antenne, genbruge det som et højdepunkt vedhæfte radioantennerne; eller demontere en Tag-antenne og bygge en ny radioantenne som en 2-meter båndet antenne.

• Bruge antenne eller dele fra antennen, i en form for kunst eller dekoration. For eksempel kan du oprette en skulptur eller dekorere udendørs ved at begrave pole/mast af en analog Tag antenne i de jord og hænge vindspil, papir lanterner eller andre dekorationer fra det.

• Check rundt dit community på krisecentre, kirker, plejehjem, sparsommelighed butikker og andre organisationer eller med naboerne, at se, hvis nogen ville acceptere din antenne som en donation. Donere en fungerende VHF "Kaninører" eller UHF "Butterfly" TV-antenne til en person, der ikke har råd til kabel service for at se fuld-power grundlæggende netværk kanaler påvirket af 2009 Digital TV overgang. Eller donere en fungerende TV-antenne til nogen forsøger at afhente lokale energibesparende (LPTV) kanaler upåvirket (pr. juni 2011) af den digitale overgang.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com