Hvordan man lærer om mad sundhed

10/22/2010 by admin

Hvordan man lærer om mad sundhed

Mad sundhed er nemt at finde ud af, når du har en rækkevidde på grundlæggende. Der er mange faktorer at overveje, herunder kalorieindtag, sunde fedtstoffer og sukker, Usunde fedtstoffer og sukker, nødvendige næringsstoffer og frisk fødeindtagelse. Der er mange kost begreber i dag, men før du dykke ned i disse innovere ideer, det er vigtigt at forstå de grundlæggende indtag krav af kroppen. At få oplysninger fra betroede ernæringsmæssige websteder vil hjælpe du spotte en god kost versus dårlig.

Instruktioner

• Brug Mayo Clinic ressourcerne til at lære om kostbehov. Bruge deres individualiseret kaloriefattige regnemaskine, hvor du kan sætte i din specifikke betingelser og få en gennemsnitlig daglig kalorie advisement. Brug webstedet Mayo Clinic oplysninger på en hjerte-sund kost, ernæring basics, sådan gør smart fødevarevalg og mange flere ernæringsmæssige emner.

• Bruge webstedet United States Department of Agriculture (USDA) til ernæringsmæssige advisement. Bruge deres særlige ernæringsmæssige konturer og ideer, som er baseret på omfattende forskning. Brug deres artikler om hvordan man balance kalorier inden for en kost, hvilke fødevarer at spise mindre og bestemte fødevarer at amerikanerne bør spise mere af.

• Bruge hjemmesiden for Centers for Disease Control og forebyggelse eller CDC. Bruge deres sider af omfattende oplysninger i ernæring og afbalanceret kost herunder vigtigheden af at spise frugt og grøntsager, og hjælpe i dømmekraft mellem frugter og grøntsager for en sund kost. Bruge deres materiale på ordentlig mængden af protein for en afbalanceret kost og vigtige vitaminer og mineraler.

• Bruge betroede midler til kost og ernæring rådgivning. Vælg websteder, der leverer rådgivning fra læger. Find ressourcer, som er i overensstemmelse med grundlæggende CDC og USDA.

• Brug websteder som familydoctor.org, nutritiondata.com og eatright.org. Find sundhed magasiner at abonnere på månedlige tips om sundhed og fitness. Find sunde cook bøger til middagsopskrifter, der er godt for dig og lækre.

Tips & advarsler

  • Hvis du finder et websted som stater oplysninger, der ikke er i overensstemmelse med retningslinjerne for regeringen, være sikker på, at der er tilstrækkelig videnskabelig forskning til støtte for påstandene. Være skeptisk over for fad kostvaner.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com