Liste af ting at spise for at tage på i vægt

04/30/2013 by admin

Liste af ting at spise for at tage på i vægt

En person, der ønsker at tage på i vægt for sundhed eller fitness grunde skal begynde ved at indtage flere kalorier end han brænder. Mens der er kalorier i alle fødevarer, er ikke alle fødevarer passende eller sundt til kroppen i overdrevne mængder. En vægtøgning kost bør omfatte fødevarer, der tillader en person at sætte på et par pounds uden at indlæse kroppen med sukker og usundt fedt.

-Fedtfattig Protein

Tilstrækkeligt proteinindtag er vigtig for muskelfylde. Du bør sigte mod at bygge flere sunde muskler i kroppen end usundt fedt. For at nå dette mål, er fedtfattig proteiner nødvendige. Animalske kilder til protein for en vægtøgning kost omfatter uden skind kylling og Tyrkiet, fisk og skaldyr. Æg, fedtfattige mejeriprodukter, solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø og mandler er også nærende kilder til protein. WebMD tyder på, at op til 15 procent af hvert måltid består af protein.

Friske frugter og grøntsager

Frisk frugt og grøntsager er en fantastisk måde at passe vitale næringsstoffer ind i en vægtøgning kost. Frugt og veggies er fyldt med vitaminer og mineraler. Vælge højere kalorieindhold frugter og grøntsager såsom bananer, kan mango og avocado hjælpe øge den daglige kalorieindtag.

Tørret frugt

Tørret frugt er et godt supplement til en vægtøgning kost for en række årsager. Tørret frugt er lavt fedtindhold og højt indhold af næringsstoffer. Tørret frugt er en højt kalorieindhold snackvirksomhed og er også fuld af fiber. Den kaloriefattige indhold af tørret frugt kan bidrage til at skabe en kalorie overskud i slutningen af dagen.

Fuldkorn

WebMD anbefaler, at hvert måltid af en person, der forsøger at få vægt består af 60-70 procent kulhydrater. Det er vigtigt at vælge de rette former for kulhydrater, og alt lavet med hvidt mel bør undgås. De bedste kulhydratrige fødevarer til en vægtøgning madplanen omfatter hele korn brød, pasta og kiks, brune ris, tortilla chips, popcorn og granola. Enhver form for kartoffel er også en nærende, kulhydrat-rige fødevarer for denne type kost.

Sunde fedtstoffer

Mens visse typer af sunde fedtstoffer er nødvendigt i en afbalanceret kost, selv på en vægt gevinst kost er for store mængder af fedtholdige fødevarer ikke godt. Når du forsøger at få vægten, vælge fedt findes i fisk, nødder, frø, oliven og fedtfattige mejeriprodukter. Hydrogenerede vegetabilske olier bør undgås for enhver pris. Mens fedtholdige fødevarer er høj i kalorier, spise Usunde fedtstoffer gør du føler dig fuld hurtigere og kan forhindre dig i at spise mere nærende kalorie-rige fødevarer for at opfylde dine kalorie overskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com