Hvordan kan jeg vide, når en dehydreret Person behov væsker?

09/16/2016 by admin

Hvordan kan jeg vide, når en dehydreret Person behov væsker?

Selvom en person kan overleve uden faste stoffer i et stykke tid, er væsker forpligtet til at holde os i live. Når en person bliver dehydreret, kunne hans liv bringes i fare. De mest almindelige årsager til dehydrering er opkastning, diarré, blodtab, fejlernæring og simpel fejl at drikke nok vand. Lære at genkende symptomerne på dehydrering, så du vil være i stand til at hjælpe nogen, der har behov for væske.

Instruktioner

• Observere personens adfærd. En af de første tegn på dehydrering, ifølge Paige Holm på University of Arizona, er tørst. Dette skaber en tør, klistret følelse i munden og nogle gange en ubehagelig smag. Hvis personen, der synes at være til at flytte hans mund som han spiser et stykke af taffy, oplever han muligvis tidligt i dehydrering.

• Ur til mere udviklede stadier af dehydrering som lav kvalitet hovedpine eller pludselig træthed. Hvis personen er typisk meget aktive og begynder at få irritabel om at stoppe for at hvile, det ville være klogt at guide ham til et køligt område og sørg for han får masser væsker. Trods de mange fugtende drikkevarer til rådighed på markedet er vand den bedste løsning. Mange sportsdrikke kan være effektiv i efterfyldning nødvendige salte og elektrolytter.

• Vær opmærksom på mere alvorlige stadier af dehydrering. Disse omfatter kvalme, kulderystelser, øget hjertefrekvens og manglende evne til at svede. Forvirring er også almindelige, og det kan blive svært at få den dehydrerede person til at følge anvisningerne. Ikke kun behøver en person oplever disse symptomer vand, han skal for at blive taget til en medicinsk facilitet for overvågning. Alle tilfælde af ekstrem dehydrering skal behandles som en medicinsk nødsituation, som omfatter akut transport og indlæggelse med intravenøs væske.

Tips & advarsler

  • For at undgå dehydrering, skal du sørge for at drikke masser af væske under arbejdet ud i varmen og tage pauser til at køle af.
  • Ikke lege med dehydrering. Hvis en person med blussende, tør hud synes desorienteret, flytte ham til et køligt sted. Tage uanset trin, du kan for at køle ham ned, og opfordrer til nødhjælp.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com