Hvad er årsagerne til forhøjet HCG?

09/15/2016 by admin

Hormonet hCG (human choriongonadotropin) er oftest forbundet med graviditet, men der er nogle andre grunde Hvorfor test kan vise forhøjede hCG niveauer.

Test

Test for hCG niveauer sker gennem enten urin eller blodprøver. Urin test, såsom hjem graviditetstests, Vis kun hvis hCG er til stede, men måler ikke nøjagtig niveauer af hCG. Blodprøver er nødvendige for at fastslå nøjagtig hCG niveauer.

Graviditet

Under graviditet, er hCG produceret af moderkagen. Niveauer af hCG i en gravid kvinde bør fordoble hver to til tre dage efter undfangelsen. Usædvanligt høje hCG niveauer under graviditet kan indikere tilstedeværelsen af flere fostre.

GTD

Svangerskabsuge trophoblastic sygdom (GTD) er en gruppe af tumorer, herunder kindtand graviditet, der udvikler sig i livmoderen på grund af en placenta abnormitet. GTD er præget af høje niveauer af hCG.

Fødselsdefekter

HCG test anvendes sammen med andre tests til at screene for fosterskader, som høje hCG niveau kan indikere et foster med Downs syndrom.

Tumorer

Kræft og noncancerous kønscelle tumorer, såsom æggestokkene og testikel kræft, er ledsaget af høj hCG niveauer. Andre former for kræft kan også forårsage høje hCG.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com