Vitaminer effekter på hud sundhed

09/14/2016 by admin

Vitaminer effekter på hud sundhed

Leder du efter din hud er meget vigtigt, fordi det er udsat for at blive beskadiget af ting i dit miljø som solen, forurening og dårlig kost. Der er visse vitaminer, der er til stede i de fødevarer, vi spiser der hjælper til at beskytte og øge tilstanden af din hud, bidrager til at afværge for tidlig aldring, pletter og tørhed. Du kan også bruge vitamintilskud eller vitamin-holdige hudprodukter til at give din hud ekstra beskyttelse det har brug for.

Vitamin A

A-vitamin, også kendt som retinol, er en gennemprøvet barriere for ældning af huden, ifølge MSNBC. Det kan også reducere forekomsten af brune pletter forårsaget af solskader mens også udjævning grovere hud. A-vitamin kan træffes i et tillæg form, og det er også fundet i mange anti-aging cremer. For at øge din naturlige indtag af vitamin A, spise mejeriprodukter som ost, æg og mælk.

Vitamin B3

Vitamin B3, også kendt som niacinamid, kan bidrage til at reparation hud, der er tør og/eller tilbøjelig til at rødme. Ifølge MSNBC stimulerer det produktionen af ceramider og fedtsyrer, som hjælper med at opbygge en beskyttende barriere på huden, som holder det hydreret og i stand til at låse i mere fugt. Spise fødevarer, der er rige på Vitamin B3 som kød, kan jordnødder og fuldkorn bidrage til at øge balance af fugt i din hud og nedtone overdreven rødme. Vitamin B3 kan også findes i ansigtscremer.

C-vitamin

C-vitamin er bevist, for at beskytte huden mod de skadelige virkninger af frie radikaler som solen og luftforurening, ifølge Mookys Chick hjemmeside, som kan forårsage sagging og rynker på huden. Det hjælper med at bremse aldring og hjælper til at falme misfarvning af huden som brune pletter. Du kan bruge C-vitamin-holdige hudprodukter og kosttilskud til at øge din huds forsyning af vitamin og fødevarer som appelsiner, peber og søde kartofler er også fyldt med det også.

E-vitamin

E-vitamin kan hjælpe til at bevare fugten i huden og er derfor en ideel løsning for folk med tør og følsom hud. Det kan bidrage til at reducere tegn på ældning og handlinger som et filter mod skadelige UV-solens stråler, ifølge Mookys Chick hjemmeside. Vitamin E naturligt forekommer i nødder og frø og kan også træffes i supplement form. Du kan finde det i fugtighedscreme, der kan anvendes før og efter at være i solen for ekstra beskyttelse for.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com