Ribose bivirkninger

10/20/2011 by admin

Ribose er en sukker, der produceres af kroppen, nu fremstillet til brug som medicin. Det er tilgængelig i bulk pulver, kapsel, tablet og chewable tabletform, under navne som Beta-D-ribofuranose eller D-ribose. Det behandler en genetiske stofskiftesygdom kaldet myoadenylate deaminase mangel (MAD eller AMPD mangel), nedsat blodgennemstrømning gennem arterier i hjertet (koronararteriesygdom) og som et supplement til idrætsudøvere, der ønsker at øge udholdenhed og udholdenhed.

Fordøjelsessystemet effekter

Diarré, ubehag i maven og kvalme kan ledsage brugen af Ribose. Den mest almindelige af disse Ribose bivirkninger er diarré.

Neurologiske

Brugen af Ribose kan forårsage lejlighedsvis hovedpine og svimmelhed.

Hjertet effekter

På grund af større energitilførslen til hjertet, bør nogen med nogen form for hjertesygdom undgå at tage Ribose, indtil de konsulterer deres læge.

Blodsukker

Ribose kan sænke dit blodsukkerniveau. Du bør ikke tage Ribose, hvis du har diabetes eller hypoglykæmi (lavt blodsukker). Tager Ribose sammen med insulin eller andre medikamenter anvendes til at sænke blodsukker kan forårsage dit blodsukker er for lavt. Ribose skal tages sammen med mad som reaktiv hypoglykæmi kan medføre, hvis den tages på tom mave.

Mødre og børn

Ribose anbefales ikke til brug af gravide kvinder, ammende mødre og småbørn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com