Hvad er CoQ10 stammer fra?

03/29/2013 by admin

Hvad er CoQ10 stammer fra?

CoQ10 er et stof fremstillet i kroppen, som bidrager til at skabe energi, der anvendes af kroppens celler. CoQ10 falder med alder og sygdom og er ved at blive testet for at afgøre, om det er effektiv som et supplement.

Identifikation

CoQ10 er en forløber inden for hver celle i kroppen. CoQ10 skal være til stede til fremstilling af brændstof til hver celle.

Overvejelser

CoQ10 niveauet falder med alderen ifølge en undersøgelse fra University of Washington. Folk med sygdomme som HIV/AIDS, diabetes og hjerte betingelser har også lave niveauer af CoQ10.

Egenskaber

Forskning, også viser ifølge University of Washington, at CoQ10 har antioxidant egenskaber i kroppen, hvilket betyder det kan ødelægge kræftfremkaldende frie radikaler og reducerer inflammation. Dette har ført til CoQ10 bliver solgt som et supplement til udholdenhedstræning eller styrketræning.

Potentielle

CoQ10 er ved at blive udråbt til hver sygdom fra Alzheimers til enhver form for kræft. Men det er stadig uvist, hvad fordele kan være opnået ved at tage kosttilskud af CoQ10. Det også vides ikke at være giftig, og heller ikke et vidundermiddel for raske mennesker, der spiser en varieret kost.

Kræft fighter

CoQ10 er undersøgt i både behandling af kræft og behandling af kræft narkotika bivirkninger. Ifølge Cancer.gov, kan CoQ10 beskytte hjertet mod skadelige virkninger af doxorubicin, en kræft narkotika. Enzymet er også undersøgt for dets immun-styrke egenskaber, som kan hjælpe med at bekæmpe kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com