Virkningerne af emissioner fra biler

12/14/2015 by admin

Virkningerne af emissioner fra biler

Motorkøretøjer er en opfindelse, der har ændret menneskeheden. Vores biler hjælpe os komme til arbejde og hjem, skole, udnævnelser, til sjove datoer og shopping. Vores biler tager os overalt vi har brug for eller ønsker at gå. Hvad vi sjældent tænker på, er dog virkningerne af dampe vores biler sat ud i miljøet. Vi kan alle hjælpe miljøet af vandre- eller cykelture i stedet for at køre en bil, når vi kan.

Kulbrinter og nitrogenoxider

Kulbrinter skabe jorden smog; de gør dette ved at reagere med kvælstofoxider og sollys. Kulbrinter er ved indånding, de forværre åndedrætsbesvær og skade dine lunger. Nogle udstødning kulbrinter er giftige og er kendt for at forårsage kræft. Nitrogenoxid bidrager til syreregn. Nitrogenoxider oprettes, når der er højt tryk i motor og temperatur. Kvælstof og ilt atomer reagerer sammen til form nitrogenoxider.

Kulilte

Kulilte er et kulstofatom og et iltatom, knyttet sammen. Kulilte er en gas, der er farveløs, lugtfri og meget giftig. Det er dannet af delvist brændt brint-baserede brændstoffer som benzin. Kulilte er udledt fra din bil, og dette er mere tilbøjelige til at ske, når du har en lav luft til brændstof-blandingsforhold i din søgemaskine, eller når du befinder dig i en atmosfære med tynd luft, forårsager motor til at kvæle.

Kuldioxid

Kuldioxid er en anden gas udsendes fra din bil. Det er forårsaget af motoren ikke brænder alle brændstof helt. Kuldioxid udgør ikke en sundhedsrisiko; men det er en drivhusgas og er skadeligt for ozonlaget.

Brændstof Emission tab

Der er også fordampningsemissioner brændstof emission tab som følge af varme dage. En temperaturprofil tab er når temperaturen stiger og opvarmer brændstoftanken. Benzin dampe flygte ved udluftning. Kører tab er fra den varme motor og udstødning kører. Varmeophobning tab er fra din motor resterende varmt for en lang periode efter køretøjet er slået fra. Gas brændstof er fordampet af varmen. Også, når du tanke op, du skubbe gas dampe ud af motoren. Brændstof emissioner hjælpe konto for kulbrinte forurening.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com