Oplysninger om olie affaldsprodukter

06/21/2010 by admin

Oplysninger om olie affaldsprodukter

Forskellige typer af olier der bruges dagligt rundt om i verden, såsom rå olier og syntetiske motor olier samt plante-producerede olier og meget mere. Mange mennesker er ikke klar over, hvor vigtigt det er at genbruge olie produkter eller hvordan til at disponere over olie affaldsprodukter sikkert.

Historie

I de sidste 200 år, har der været mere olieaffald produceret på verdensplan end på noget andet tidspunkt i historien. Offentlighedens bevidsthed om olie bortskaffelse sikkerhedsmetoder er steget i de sidste mange årtier.

Overvejelser

Motorolie fra både, biler, landbrugsudstyr, plæneklippere og lastbiler kan alle blive genanvendt. En enkelt motor olieskift kan forurene en tusind gallon af frisk vand, hvis bortskaffes forkert. Hvis alle i USA genanvendes motorolie, ville det spare 1,3 millioner tønder olie hver dag.

Effekter

Brugt madolie og andre olieaffald, der er akkumuleret omkring hjem og arbejde miljøet skal ikke hældes ned et afløb. Hælde olie spild ned et afløb kan medføre solid olie opbygge inde i drænrør, blokere afløbet og kræver reparation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com