Terapeutiske virkninger af koral Calcium

10/27/2013 by admin

Terapeutiske virkninger af koral Calcium

Koral calcium bruges som et kosttilskud og er lavet af forstenede koraller. Selvom der siges at være så mange som 200 terapeutiske fordele ved koral calcium, er den største fordel at alkalize kroppen.

Ændre pH niveauer

Når pH-niveau i kroppen er ændret fra sur til alkalisk, sagde ilt i cellerne til at stige. Dette kan styrke immunforsvaret og hjælpe en bliver mere modstandsdygtige over for sygdomme, bremse aldringsprocessen og hjælpe med at fjerne giftstoffer.

Styrker knogler

Når levende, koral fordøjer havvand og forstenede indeholder calcium og 73 andre mineraler, som den menneskelige krop har brug for at holde hjertet slå, for celler til at opdele og DNA-replikation. Da de fleste mennesker ikke får næsten nok calcium eller mineraler fra deres mad, kroppen skal stjæle det fra knogler, hvilket i sidste ende fører til osteoporose.

Frie radikaler beskyttelse

Koral calcium indeholder også antioxidanter, der kan beskytte kroppen mod de skadelige virkninger af frie radikaler. Hjemmesiden, Coral Calcium Guru, hedder, "frie radikaler er ustabile molekyler lavet af livsstil og endda naturligt ved den normale biologiske proces i kroppen. Spredning af frie radikaler har været knyttet til over 80 sundhedsmæssige betingelser. (Ved at indånde en gang fra en cigaret forårsager 375.000 frie radikaler.)" Da antioxidanter hjælper til at neutralisere disse frie radikaler, kunne koral calcium hjælpe med at forhindre mange sundhedsmæssige forhold.

Lang levetid

Koral calcium findes naturligt i jorden af Japan og ender i drikkevandet. Når japanerne drikke vand og bruge det i madlavningen, de absorbere koral calcium og alle spormineraler med det. Bortset fra deres drikkevand har mange japanske livsstil ligner for mennesker i USA. Men ifølge diagram på Coral Calcium Guru, det gennemsnitlige antal mennesker på eller over en alder af 100 pr. 100.000 indbyggere i Okinawa er 28, mens i USA er der kun tre.

Hjælper Healing

Uden nok calcium, er kroppens evne til at helbrede sår og skader væsentligt bremset. Nedskæringer, blå mærker, knoglebrud og andre skader kan tage meget længere tid at helbrede hos personer med calcium mangler.

PMS Relief

Koral calcium kan hjælpe med at bekæmpe symptomerne på PMS, især depression, søvnproblemer og irritabilitet. For nogle kvinder, det kan fungere som et effektivt alternativ til recept antidepressiva og har ikke bivirkninger.

Andre sygdomme

Selv om flere undersøgelser skal foretages, kan forstenede koral calcium hjælpe med at forhindre op til 200 sygdomme, der er knyttet til en mangel på calcium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com