Tegn & symptomer på hormon ubalance i kvinder

09/15/2016 by admin

Der er flere tegn og symptomer på hormon ubalancer i kvinder. Ikke alle er meget mærkbar; mange af dem kan gå i år uden at være nok en gene til at forårsage en kvinde at søge lægehjælp. Desværre, ignorerer de tidlige tegn og symptomer på hormon ubalance vil ikke gøre problemet går væk. Faktisk, det er farligt at lade hormon ubalance fortsætte ukontrolleret.

Årsager til hormon ubalancer

De tre mest almindelige faktorer i hormonel ubalance er alder, miljø og genetisk disposition. Hvis du er en post menstruelle kvinder, der har en familie historie af hormon problemer eller hvis du har været udsat for store mængder af miljøforurening, såsom smog og pesticider, bør du se din medicinsk udbyder til test. For dem, der ikke falder i disse grupper, kan at kende andre tegn og symptomer på hormon ubalance hjælpe dig med at forbedre dine chancer for tidlig påvisning.

Humørsvingninger

Kan du mærke en pludselige skift i dit humør? Lider du af anfald af depression eller panikanfald? Irrationel frygt eller angst kvæler dele af dit liv, som du brugte til at nyde?

Selvom disse almindelige symptomer er ofte afvist som PMS, kan de være tidlige indikationer af hormonelle ubalancer. Hvis du finder disse symptomer, at skabe et problem i dit liv, eller de er kombineret med andre symptomer, søge medicinsk test for hormonel ubalance.

Ukontrollabel vægtændringer

Mens de fleste mennesker oplever en lille mængde af vægtøgning, som de bliver ældre, kan ukontrollerbare udsving i vægt være en indikator for alvorlige sundhedsproblemer. Hvis du synes, at du kan kaste ekstra pounds eller du oplever en ekstremt bremset stofskifte, kan du blive ramt af virkningerne af en hormonel ubalance. Hvis problemet fortsætter, kan test bekræfte tilstedeværelsen af forhøjede østrogen niveauer eller unormalt lave niveauer af progesteron.

Migræne og hukommelsestab

Et fælles tegn på hormonel ubalance i kvinder er en migræne hovedpine. Disse smertefulde angreb kan være nok til at gøre dig uarbejdsdygtige flere timer eller endda en hel dag. Hukommelsestab, et andet symptom på hormon ubalance, er ofte forbundet med dette symptom, hvilket resulterer i den egentlige årsag til problemet eluding opdagelse.

Allergi og autoimmune sygdomme

Fordi hormonel ubalance påvirker så mange systemer i kroppen, viser det ofte sig i form af allergiske reaktioner eller astma. Kronisk allergier kan eskalere til auto-immune sygdomme, såsom Lupus. Auto-immune lidelser forlade kroppen sårbare over for en lang række andre sundhedsmæssige problemer, fordi de sænke dine organer naturlige immunitet og forsvar mod sygdom og infektion.

Problemer med skjoldbruskkirtlen

Skjoldbruskkirtlen frigiver hormoner at kontrol metabolisme. Kvinder med hormonelle ubalancer kan opleve en tilstand svarende til hypothyreose som følge af deres krops kemiske ubalance. Denne betingelse udstiller ofte sig selv i nedsat cirkulation, hvilket resulterer i yderpunkterne af kroppen bliver koldt at røre.

Advarsler

Hvis du tror du kan være i risiko for hormon ubalance eller du oplever nogen af disse symptomer, tale med udbyderen af medicinsk og testes for hormon ubalance. Yderligere helbredsrisici, søge som kræft og hjertesygdomme, er forbundet med hormon ubalance, så tidlig påvisning og behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com