Sundhed begivenheder i McAllen, Texas

05/28/2012 by admin

Sundhed begivenheder i McAllen, Texas

I 1904 etableret ranch ejer John McAllen byen af West McAllen i Texas. McAllen joinforbundne sammen med en gruppe af udviklere, der dyrke et nærliggende område, kendt som East McAllen og 1910 flere virksomheder havde været bygget i byen. I de næste årtier voksede Mcallens befolkning, at nå mere end 32.000 indbyggere i 1960. I 2011, blev befolkningen anslået til at være 130,831 på city af Mcallens hjemmeside.

Vinter texaner Expo og sundhed Fair

Afholdt hvert år i januar, uddanner vinter texaner Expo og sundhed Fair showcasen besøgende på sundhedspleje. På fair 2011 der var råd til diabetikere på diabetisk løsninger stand, vejledning til høringen synshandicappede, et center for smertebehandling og en lægeklinik. Sundhedspleje specialister er disponibel lagerbeholdning til at diskutere sundhedsmæssige problemer sammen med massører til at hjælpe med at lette væk enhver ømhed eller smerter. Varer i to dage, finder messen sted på McAllen Convention Center ligger på Expressway 83.

Texas kvinders Expo

Texaner kvinders Expo giver gratis sundhed screeninger og medicinsk seminarer til at rådgive og uddanne kvinder på velvære. Arrangementet finder sted over to dage og afholdes på McAllen Convention Center over den sidste weekend i marts. Rådgivning om tand problemer med dental screeninger er tilgængelige samt ernæringsmæssige vejledning og vægt management rådgivning med body mass index aflæsninger. Skønhed udstiller give gratis makeovers og klipninger, og behandlinger, såsom voks og threading er også tilgængelige.

Jalapeño 100 Ride, køre & Walk

Finder sted over to dage i februar, tillader årlige Jalapeño 100 Ride, Run & gang beboerne af varierende fitness niveauer til at udfordre sig selv. Fem ruter er tilgængelige for deltagerne til at gå, løbe eller cykle: 100 mile, 62,5 mile, 50 mile, 25 mile og 12 mile. Hver rute starter og slutter på den gamle mølle pavillon, Park Fair Boulevard. Den første dag af hændelsen er for dem, der ønsker at cykle i kurset, begynder klokken 6:30 med registrering på Pavillonen. Den følgende dag, deltagerne kan vælge, om de gå eller køre de samme ruter. Registrering er kl.

Guldalder OL

Guldalder OL giver mænd og kvinder over 50 år mulighed for at teste deres fitness niveauer med en række sportsaktiviteter. Over 30 begivenheder er på tilbud, herunder atletik, billard, volleyball, minigolf og svømning. OL finder sted i januar og februar. Arrangementet varede i 2011, 41 dage. Deltagerne skal præregistrere en uge før de olympiske lege, med angivelse af hvilke aktiviteter, de ønsker at deltage i. Arrangementet finder sted på forskellige parker og community Centre omkring McAllen, herunder: Las Palma Community Center, anker Park, Palm View medborgerhus og Lærke medborgerhus.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com