Facial Staph infektioner

07/09/2012 by admin

Ordet "Staph" er den korte version af "Staphylococcus," som er en type af bakterier. Staph infektioner er normalt på huden og næsen, men kan også forekomme i andre dele af kroppen, såsom munden eller kønsdelene, selvom det er ualmindeligt. Facial staph infektioner ikke kun gøre for en grimme udseende i ansigtet, men skaber risiko for spredning af smitte og infektion forværring i en sygdom.

Stafylokokker bakterier

Stafylokokker bakterier kan sikkert lever på hudens overflade, og en MedicineNet.com artikel af Dr. Melissa Conrad Stöppler rapporterer, at bakterierne lever i næsen og på huden af 20 procent til 30 procent af raske voksne. Medmindre provokeret af skader, sår, eller nogle andre skader på huden, bakterierne ikke true infektion eller sygdom. Men hvis huden er skåret åben i ethvert sted, en eller anden grund, bakterier kan komme ind i såret og forårsage en staph infektion. Der er mere end 30 typer af stafylokokker bakterier (hver stand til at forårsage forskellige sygdomme), men den type, der forårsager staph infektioner er Staphylococcus aureus, eller S. aureus. Denne type af staph bakterier kan forårsage alvorlige sygdomme og sygdom. Hudinfektion forårsaget af Staphylococcus aureus kaldes cellulitus.

Årsager

Det er vigtigt at vide, at staph infektioner er meget smitsom, så de kan spredes nemt fra person til person, eller endda fra dyr til mennesker. Facial staph infektioner er normalt betragtes som en mindre hudinfektion, selvom det kan forværre og blive alvorlig. Infektioner forårsaget af forurenet objekter, mennesker og dyr, og er normalt spredt blot ved kontakt. Fordi infektionen spredes ved fysisk kontakt, tegner facial infektioner sig for de fleste, da mennesker (især børn) har en vane med at røre deres ansigt.

Folk tilbøjelige til Staph infektioner

Alle kan få en staph infektion, fra børn til voksne, men der er visse mennesker mere udsatte for infektion. Generelt, folk med svage immunforsvar er sårbare over for staph injektioner. Forbrændinger på huden gør en person mere tilbøjelige til at smitte, og hudsygdomme som eksem også gøre folk mere tilbøjelige. Diabetes er en anden betingelse, der kan svække beskyttelse fra staph infektioner. Nyfødte og ammende mødre har også højere risiko.

Identifikation og symptomer

Facial staph infektioner kan vises i forskellige former, men de første tegn, at der kan være en staph infektion er, hvis huden viser noget, der ser ud som et åbent sår eller ømme, røde, hævede, smertefuld og er dræning pus. Cellulitus gør det berørte område lyse røde og smertefulde. Typiske former for staph infektioner i ansigtet omfatter kog, også kaldet en furnacle, som er en byld i huden; børnesår, der forårsager crusted læsioner og vabler på hudens overflade; og folliculitis, der vises som rød, pus-fyldt blærer omkring hårsækken.

Alvorlige tilstande forårsaget af Staph infektioner

Facial staph infektioner, som alle staph infektioner, kan føre til mere alvorlige tilstande, såsom infektion af blod, lymfe kirtel, ventiler af hjertet, knogler, kirtler i øjenlågene og leddene. Ubehandlet bylder kan let føre til en ophobning af pus, der udvikler inde i kroppen. Da bakterier er giftige, kan staph infektioner forværre til madforgiftning eller toxic shock syndrom.

Behandling

Lægerne kan diagnosticere infektion ved at tage en kultur eller blod prøve. Når diagnosticeret, staph infektion behandles med et antibiotikum, og facial infektioner vil blive suppleret med særlige topiske cremer. Området skal forblive clean og så tør som muligt, da den dræning, der opstår med mange facial staph infektioner er meget smitsom, det er muligt at sprede bakterier fra afløb på pudebetræk, eller ved blot at ændre tøj.

Forebyggelse

Fordi staph infektioner er så smitsom, er det vigtigt for mennesker, der lever i tæt fjerdedele konsekvent vaske håndklæder, lagner og andre sengetøj, og ikke dele disse elementer. Fugtige, varme omgivelser kan skabe grobund for staph infektioner, og overdreven sveden kan faktisk øge risikoen for infektion. Eventuelle åbne nedskæringer eller sår bør straks rengøres og behandlet med en antiseptisk salve, og det sårede område skal holdes tør og dækket, især hvis det er dræning. Sørg for fødderne dækkes korrekt, når du går rundt, da staph infektioner spredes let af fod i steder som omklædningsrum og offentlige swimmingpools.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com