Hvad er kundeemner i EKG?

06/22/2012 by admin

Hvad er kundeemner i EKG?

Et elektrokardiogram (EKG) er en procedure, der er designet til at teste hjertets elektriske aktivitet. De oplysninger, der indsamles i en EKG er gået til optagelse maskiner af en række elektrode fører fastgjort til patientens krop.

Fakta

Ifølge American Heart Association skaber hvert slag af hjertet en elektrisk impuls, der udløser muskelsammentrækning og pumpning af blodet. En EKG, også kaldet en EKG måler timing af disse impulser for at teste hjertets funktion.

EKG elektrode fører

I en standard EKG, er 12 måling elektroder midlertidigt knyttet til brystet, arme og ben. Når disse elektroder er forbundet til en EKG-maskine, kaldes de elektrode kundeemner.

Funktion

Forskellige elektrode fører gennemføre positive eller negative ladninger. Under testen, EKG-maskine læser og registrerer de elektriske forskelle mellem disse kundeemner og skaber et detaljeret billede af hjertets aktivitet.

Overvejelser

En standard EKG måler kun et par sekunder af hjertet aktivitet. Længere strækninger af aktivitet kan måles med en bærbar optagelse enhed kaldet en Holter skærm.

Yderligere overvejelser

Visse hjerteproblemer vises kun ved øget fysisk aktivitet. Disse kan måles med en EKG, taget under en stresstest.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com