Ernæring for grundskole Kids

12/24/2011 by admin

En nærende kost hos børn ikke kun fører til livslang sunde spisevaner men lægger et fundament for en sund livsstil. Børn, der har den rette ernæring er bedre i stand til at fokusere og lære i skolen. Dette fører til højere prøveresultater, bedre skole fremmøde og forbedret opførsel generelt. Her er nogle måder at indarbejde sund kost til dit barn dag fra morgenmad til aftensmad.

Ekspert indsigt

Overholde madpyramiden retningslinjer fastlagt af det amerikanske afdeling af landbrugsministerium (USDA). For eksempel, bør børn i alderen 6 og 11 få så mange frugter og grøntsager i deres daglige kost som muligt.

Sætte nogle sjove på deres tallerken af forskellige grøntsager og gør veggie del af pladen så farverig som muligt. Stick med sjov tema og Tildel sætningen "fokus på frugter" til dine børn til at hjælpe dem med at huske at spise frugt.

Indarbejde fuldkorn i et barns kost. Faktisk bør mindst 50 procent af kornene børn spiser fuldkorn, ifølge USDA. Vælg whole-korn produkter kontra multi korn, som den tidligere har flere næringsstoffer.

Undgå fast-food-artikler og i stedet give børn magert kød, fjerkræ og fisk. Serverer kød bagt, kogt eller grillet i stedet for stegt. Børnene får olier deres organer kræver fra at spise fisk og nødder.

Potentielle

Tillad dine børn til mellemmåltid om frugt og grøntsager, når de vil, men har dem bede dig om tilladelse til at snack på noget andet, ifølge et tip citeret i "Spis dette ikke at! for børn"af David Zinczenko og Matt Goulding. Børn kan lide at gnaske på ting at stykket. Overveje tjener rosenkål rå frem for kogte, da dette vil give en ekstra crunch til vegetabilsk (Se ressourcer.).

Børnene drikker mælk, enten af glas eller i korn. Brug denne mulighed for at give dem fedt-fri eller fedtfattig mælk. Det kan være en erhvervet smag for børn, men efter et antal portioner de ikke vil gå glip af sødmælk.

Advarsel

Fortsat være proaktiv, når underviser børn om ernæring. Børn bliver bombarderet med tv-reklamer rettet mod deres demografiske for fødevarer herunder fastfood, sukkerholdige korn og frugtsaft med sukker niveauer svarende til sodavand. Lad ikke disse meddelelser ved være den eneste retning dit barn får, når det kommer til ernæring.

Fordele

Gøre det til et punkt aldrig at springe morgenmad uanset hvor travlt om morgenen før skole kan være. Dine børn vil være mere vågen i skole og er tilbøjelige til at have bedre test tager evner på grund af de næringsstoffer, de forbruger ved morgenbordet.

Børn, der spiser morgenmad forbruger flere kalorier i døgnet når sammenlignet med børn som springer måltidet. Men fordelene opvejer negativer.

Morgenmad spisere, eksempelvis modtage flere af de næringsstoffer, som de har brug for en sund kost, herunder calcium, fiber og andre mikro-næringsstoffer. Børn, der spiser morgenmad er også mindre tilbøjelige til at snack på fedtholdige fødevarer, såsom pommes frites og sodavand og har tendens til at forbruge mere frugt, grøntsager og mejeriprodukter.

Børn, der savner morgenmad er usandsynligt, at kompensere for de mistede næringsstoffer i løbet af dagen. Desværre, mere børn springe morgenmad end nogen andre måltid, ifølge en undersøgelse i 2005 i "Spis dette ikke at! For børn." Flere piger end drenge sprunget morgenmad i denne undersøgelse.

Børn, der springer morgenmad er mere tilbøjelige til at udvikle skadelige vaner såsom rygning eller indtagelse af alkohol. Dette skyldes, at kroppen craves stadig næringsstoffer, selvom du ikke tager dem i, hvilke blade et barn føler dig utilfreds efter et måltid. Som et resultat, kan et barn forsøge at tilfredsstille denne trang med tomme kalorier eller ved at udstille vanedannende opførsel.

Snack visdom

Fokusere på at spise fødevarer med flere næringsværdi snarere end at koncentrere sig om forbruge mindre mad helt. For eksempel, er mellemmåltider på popcorn en legitim måde at øge hele korn forbrug i børn, så længe snack ikke er kvæles i smør og salt. Popcorn spisere har et højere indtag af fibre og fuldkorn versus mennesker undgår denne snack, ifølge en undersøgelse, der er nævnt i 'Spis dette ikke, at for børn.'

Børn behøver ikke at skære chokolade ud af deres mellemmåltider, enten. Mørk chokolade er fyldt med antioxidanter og nogle fiber. Usaltet nødder er en anden snack, der er også en kilde til energi. Husk at holde portionsstørrelser moderat når mellemmåltider.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com