Reelle fordele af CoQ10

12/27/2011 by admin

Reelle fordele af CoQ10

Coenzym Q10 (eller CoQ10) påvirker positivt sundhed. Dens rolle er af afgørende betydning at producere cellulære energi, hvilke beføjelser kroppen. Daglig indtagelse af denne antioxidant gennem supplement form eller konsumering af fisk, indmad og fuldkorn kan bekæmpe mange problemer som træthed, fedme, hjertesundhed og et svagt immunforsvar.

CoQ10 hjælper hjertet

Hjertet er et væv, der kræver stor energi, og CoQ10 producerer den nødvendige energi. Derfor er det ingen overraskelse, at forskning viser CoQ10 er afgørende i kampen mod hjertesygdomme. Karl Folkers, en skelsættende forsker på CoQ10, noter 70 procent af hans patienter har nydt godt af at tage CoQ10. Denton Cooley, en hjertekirurg, også konstaterer, at 75 procent af sin hjertepatienter havde betydeligt lavt beløb af CoQ10 i deres systemer, hvilket betyder, at CoQ10 hjælper hjertet. Yderligere undersøgelser viste, at CoQ10 bidraget til at sænke blodtrykket efter et par uger og hjalp hjertet helbrede fra virkningerne af kemoterapi. Det hjalp også til at sænke frie radikaler skader før hjerteoperation og styrke hjertet under genoprettelsen.

CoQ10 påvirker kolesterol

CoQ10 niveauer er lavere hos personer med højt kolesteroltal. Desuden reducere medicin, der sænker kolesterol også naturlige CoQ10 niveauet i kroppen, hvilket gør det vigtigt at tage CoQ10 at afbalancere manglen. Administration af kolesterol er også vigtigt for diabetikere. De seneste undersøgelser af diabetikere viste, at ingen hypoglykæmisk reaktion skete da diabetikere tog CoQ10 to gange om dagen.

Hverdagens fordele af CoQ10

CoQ10 forbedrer generelle sundhed for raske personer også. Det kan øge sportslige præstationer, forhindre toksin overbelastning, hjælpe hævede tandkød, forbedre motion tolerance og øge sperm mobilitet. Derudover kan det undertiden stimulere kroppens stofskifte, der resulterer i vægttab. CoQ10 er også vist sig at bremse udviklingen af Parkinsons sygdom og til at mindske sværhedsgraden af migræne. Altid søge råd hos en læge før du tager nogen supplement.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com