Tegn & symptomer af Gas smerter i graviditeten

01/11/2012 by admin

Tegn & symptomer af Gas smerter i graviditeten

Graviditet kommer med et væld af symptomer, der varierer i sværhedsgrad. Nogle symptomer kan være nyt til vordende mødre, som konstant kvalme og hovedpine, mens andre kan være sværere at mærke. Gas er et fælles symptom under graviditeten, som kan være subtile eller overvældende. De fleste mennesker producerer en til tre pints af gas hver dag. Under graviditet bremser hormonet progesteron fordøjelsesprocessen, hvilket kan resultere i ekstra gas.

Mavekramper

En af de første tegn på gas under graviditet er mavekramper. Når gas indsamler i tarmene, kan det medføre mindre alvorlige kramper, der kan ligne menstruationssmerter. Kvinder ofte fejl gas smerter for pre arbejdskraft sammentrækninger og bliv bekymrede for, at de har en abort. Hvis du vil gemme en tur til lægen, kigge efter andre advarselstegn af abort som blødning og hofte og lavere rygsmerter.

Flatulens

Flatulens, nogle gange omtalt som "passerer gas" eller "pruttet," er resultatet af ekstra gas ophobning i maven eller tarmene. Flatulens er sammensat af kvælstof, metan, brint, kuldioxid og ilt, som er faktisk lugtfri. Gassen opfanger svovl lugt da det rejser gennem anus, der indeholder svovl-emitting bakterier. Flatulens normalt stiger i løbet af graviditeten og kan være ret pinligt. At reducere mængden af gas-forårsager fødevarer og sodavand kan hjælpe kontrol flatulens.

Oppustethed

Oppustethed er en af de mest almindelige tegn på gas under graviditet. Det er en meget ubehagelig fornemmelse af "fuld". Oppustethed er resultatet af hormon-induceret gas ophobning. En venter mor kan se fysiske tegn på oppustethed såsom abdominal hævelse. Vær ikke bange--oppustethed er meget normale trods hvor ubehageligt det må føles. Drikke masser af vand og spise mindre måltider kan hjælpe med at lindre ubehaget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com