Sådan fjerner munden seler

01/13/2012 by admin

Det tog en masse arbejde og mange års engagement, men er du endelig klar til at fjerne din mund seler. De var svære at få på og vanskelig at bære for alle disse år, men ved sammenligning, at få dem vil være en brise. Fjernelse din mund seler bør ikke ondt på alle. I virkeligheden, tager det kun omkring to til fem minutter.

Instruktioner

• Planlægge en aftale med din specialtandlæge at få din mund seler fjernet. Forsøg ikke at fjerne dem selv. Det vil være hurtig og nemt for din specialtandlæge, men specielle værktøjer er påkrævet.

• Åbne munden bred nok til din specialtandlæge indsætte specielle tænger og fjerne dine seler. Han vil starte ved at klemme på hvert beslag med tang. Dette vil adskille beslagene fra tænderne og tillade dem at komme ud. De kan komme ud i ét stykke, eller de kan bryde, afhængigt af seler du har.

• Vær forberedt på din specialtandlæge at fjerne dit bands, hvis du har dem. Ved hjælp af Specialtang, vil han fjerne hvert bånd fra den enkelte tand det passer omkring. For at adskille bandene fra tænderne, kan du specialtandlæge skal bruge lidt mere kraft. Under denne proces, kan du føle en lille mængde af pres, men smerter er ualmindelige.

• Tag et øjeblik til at slappe af mens dine specialtandlæge readies den polering saloner. Han vil bruge håndstykker til polsk væk enhver sidesten lim eller cement fra dine tænder. Hvis der er store stykker, kan han nødt til at skrabe dem væk med Specialtang før polering. Patienter med følsomme tænder kan finde denne proces ubehageligt, men dette er ikke et fælles problem. Dine tænder skal være helt ren i mindre end fem minutter.

Tips & advarsler

  • Når din mund seler er fjernet, vil din specialtandlæge give dig et forskudshonorar at bære enten på natten eller hele tiden. Sørg for at følge hans anvisninger omhyggeligt, og altid bære din holderen, når du skulle. Din holderen er nødvendige i at holde dine tænder lige, og hvis du ikke bære det, din års hårdt arbejde vil være gået til spilde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com