Staphylococcus Aureus urinvejsinfektion

05/04/2012 by admin

Ifølge den nationale nyre og urologiske sygdomme Information Clearinghouse er urinvejsinfektioner den anden mest almindelige infektion i kroppen udgør 8,3 millioner lægebesøg om året. En Staphylococcus aureus urinvejsinfektion kan forekomme i urinrøret, blæren eller nyrer og er forårsaget af Staphylococcus aureus bakterier. Behandling består af et antibiotikum, givet over en periode på flere dage.

Symptomer

Symptomerne på en Staphylococcus aureus urinvejsinfektion varierer, afhængigt af hvilken del af urinvejene er involveret. Hvis infektionen er i blæren, vil symptomerne omfatter pres i bækkenpartiet, lavere mavesmerter og en let feber. Hvis infektionen er i urinrøret, brændende symptomet med vandladning. Når infektionen er i nyrerne, vil symptomer omfatte ryg og side smerter, høj feber, rysten og kuldegysninger, kvalme og eventuelt opkastning.Når du har symptomer på en urinvejsinfektion, se din læge.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, vil 50 procent af alle kvinder udvikler en urinvejsinfektion på et tidspunkt i deres liv. Risikofaktorer udover at være en kvindelig omfatter brug af en mellemgulvet til prævention, samt hyppige kateter brug. Desuden, er mennesker med sukkersyge eller kompromitteret immunforsvar også på et højere risiko for at udvikle en urinvejsinfektion. En anden risikofaktor er en forstørret prostata eller nyresten.Hvis du ikke søger behandling for en urinvejsinfektion, kan en nyre-infektion eller permanent skade nyrer forekomme.

Behandling - medicinsk

Behandling af Staphylococcus aureus urinvejsinfektion bør omfatte tager din ordineret antibiotika som anvist. Antibiotika er tilpasset de bakterier, der forårsager infektionen. Ifølge Health Sciences Center på Stony Brook, er 85 procent af urinary spore infektion forårsaget af e. Coli bakterier; 10 procent er forårsaget af Klebsiella, Procteus, Pseudomonas eller Enterobacter; og mindre end 5 procent er forårsaget af Staphylococcus aureus bakterier, enterococcus eller klamydia.Antibiotika, der bekæmper Staphylococcus aureus urinary spore infektion omfatter nafcillin, vancomycin, cefazolin, clindamycin, dicloxacillian eller trimethoprim - sulfamethoxazol.For alvorlige tilfælde af urinvejsinfektion er indlæggelse med intravenøs antibiotika påkrævet.

Behandling - Homecare

Homecare til behandling af en Staphylococcus aureus urinary spore infektion bør omfatte resten. Bruge en varmepude på din maven for smerte. Også drikke masser af vand til at skylle bakterierne.

Hvordan man kan forhindre en urinvejsinfektion

Urinvejsinfektioner kan være meget ubehageligt, men der er nogle foranstaltninger, du kan tage for at forhindre dem. Efter vandladning eller afføring, tør front til tilbage for at forhindre bakterier i at trænge ind i urinrøret. Også drikke masser af væske, herunder tranebærsaft, og undgå produkter såsom douches og feminine sprays.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com