Sådan fjerner mørk hud på albuerne & knæ

04/17/2012 by admin

Mørk hud på albuerne og knæ har mange årsager. Misfarvning kunne være på grund af genetik, tør hud, friktion eller fattige hudpleje. Mens mørke albuer og knæ normalt ikke angiver et sundhedsmæssigt problem, finder mange mennesker misfarvninger utiltrækkende. Der er naturlige, over-the-counter retsmidler og lægehjælp, der kan løse dette problem nemt.

Instruktioner

• Bruge en scrub. Hvis huden ikke er ekspanderet, døde kan hudceller bygge og forårsage en mørkfarvning af huden. Ifølge artiklen "Hvordan at få slippe af mørk albuer og knæ," på webstedet blive smukke eksfolierer en scrub blidt det øverste lag af huden, fjerne døde hudceller, snavs og overskydende olie. En scrub gør huden glattere. Massage til knæ og albuer, så skyl.

• Brug citron saft, som er et naturligt stof med blegemidler. Anvende juice på albuer og knæ med et stykke vat. Gøre dette et par gange om dagen. I gang bliver den mørke hud lysere i farven.

• Brug brintoverilte. Artiklen "At fjerne hud misfarvninger," på webstedet hår-n-hudpleje antyder, ved hjælp af hydrogenperoxid, fordi det er en velkendt blegning stof. Mange kommercielle produkter fra tænder whiteners til hår farvestoffer brug peroxid. Bruge et stykke vat til at anvende brintoverilte på knæ og albuer. Gøre dette et par gange om dagen.

• Brug hud kridtning cremer. Der er mange over-the-counter cremer, som blegemiddel misfarvede områder af huden. Mange af disse produkter indeholder 2% hydroquinon. Artiklen "Hud hvidtekalk og depigmenterende agenter," af Alaina J. James, MD, Ph.D., antyder cremer eller lotion, der indeholder azelainsyre, glykolsyre eller kojic syre. Alle disse syrer eksfolierer blidt huden og endda hudfarve.

• Se en læge. En hudlæge tilbyder et par behandlinger for misfarvede albuer og knæ. Kemiske peelinger er også god til aften ud af hudfarver. Lægen gælder en kemisk løsning på huden, som brænder ud det øverste lag. Efter hævelse og vabler helbrede, misfarvede nye huden mindre. Kemiske peelinger bør være den sidste udvej for mørke albuer og knæ.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com