Uddannelsesmæssige krav for en plastikkirurg

04/26/2012 by admin

Ud over de bachelor uddannelse, som en potentiel plastikkirurg skal udfylde, ansigter en kandidat i feltet opslidende arbejde at blive certificeret som en plastikkirurg. Feltet kan være meget indbringende, kræver det betydelig fokus og dedikation til at fuldføre de uddannelsesmæssige krav.

Medicinsk skole

En plastikkirurg skal optages til-- og fuldføre--en fire års medicinsk skole fra et akkrediteret program. Skolen giver en MD (læge) eller do (læge af osteopatisk medicin).

Opholdstilladelse

Efter medicinsk skole skal en kandidat komplet fem eller seks ekstra års træning. Typisk denne uddannelse indebærer tre år af almen kirurgiske uddannelse efterfulgt af enten to eller tre år specialiseret uddannelse i plastikkirurgi.

Fellowship

Ved afslutningen af en opholdstilladelse, kan en kandidat vælge at forfølge et stipendium. Dette stipendium giver intens fokus på speciale i feltet, som hånd kirurgi, æstetiske kirurgi, Kraniofaciale kirurgi og kirurgi, der fokuserer på at minimere skader fra kræft.

Servering i udlandet

Nogle kirurger vælge at give afkald på en specifikke fællesskab, og de tager sig tid til at give deres færdigheder oversøisk. Denne tid i udlandet er ofte brugt frivilligt arbejde og håndtering af tilfælde at lokale læger ikke har tid eller evnerne til at løse, såsom tilfælde, der involverer kløft ganer.

Bestyrelsen certificering

For at praktisere som en plastikkirurg, skal kandidaten bestå en certificeringseksamen af American Board af Plastic Surgery (animalske).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com