Hvordan til at opretholde god hygiejne

05/17/2012 by admin

Hvordan til at opretholde god hygiejne

Opretholde god hygiejne er en meget vigtig del af vores hverdag, men nogle gange ting komme i vejen for disse daglige rutiner. Sygdom, depression og narkotika eller alkohol misbrug kan medføre at du ikke bekymrer sig om hygiejne og før du ved af det du har lade tingene gå alt for lange. God hygiejne er en del af respekt for din krop og holde det sundt. Uanset hvor du er i livet, vil trinene nedenfor sætte dig tilbage på rette spor.

Instruktioner

• Komme i badekar eller brusebad, tænder på at vand og krat hver del af kroppen. Bruge bar sæbe, body gel eller vaske på en vaskeklud eller nettede svamp. Det vil ikke kun rense din hud, men vil bidrage til at befri den for døde hudceller på overfladen og give den en sund glød.

• Vask dit hår med shampoo og skyl grundigt, du kan gentage, at hvis du har brug for. Følg med balsam, hvis det ønskes og skyl godt. Lad rent vand skylle hele din krop. Hvis du tager et bad, skal du køre bruseren over dig, før du får ud af karret. Har et rent håndklæde klar og tørre dit hår og krop helt.

• Sætte deodorant på under armene, og nogle fugtgivende lotion på resten af kroppen. Hvis du er stor breasted eller en tung person, vil du ønsker at sætte medicineret pulver hvor du har hud, der plejer at få luft under brystet f.eks. Pulveret vil faktisk føle tingly og vidunderlige på din hud.

• Børste tænderne godt og bare koncentrere sig ikke om hvad viser i front. Give siderne en god børstning også og glem ikke din tunge og tandkød, de kan blive snavset også. Floss og oven i købet med mundskyl. Klip dine negle, hvis det er nødvendigt og du er klar til at imødegå enhver ting.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com