Hvordan at finde diabetisk udveksling fra ernæringsmæssige oplysninger

05/23/2012 by admin

Hvordan at finde diabetisk udveksling fra ernæringsmæssige oplysninger

Diabetes er en alvorlig, kronisk tilstand, der påvirker en persons glucose eller blodsukker. For mennesker med diabetes er overvågning af deres kost vigtig for at opretholde en sund blodsukker niveau. For at gøre dette, skal diabetikere opmærksomme specifikt til deres sukker og kulhydratindtagelse samt saldo af fødevaregrupper, som de forbruger. Spise exchange lister hjælpe diabetikere kontrol deres blodsukker ved at hjælpe indtager dem den rette blanding af kalorier, kulhydrater og andre næringsstoffer til at holde deres blodsukker på et konstant niveau.

Instruktioner

• Se en diætist. Din læge bør kunne anbefale en diætist, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke specifikke ændringer til din kost og hvordan man gennemfører en diabetisk udvekslingsprogram specifikke for dig.

• Tage opgørelse af din nuværende kost. En afbalanceret diabetisk kost indeholder sunde kulhydrater, der vil have den mindste indflydelse på dit blodsukker niveau, såvel som højt fiber fødevarer, gode fedtstoffer (enkeltumættede og flerumættede fedtstoffer kan sænke kolesterol) og fisk. Ernæringsmæssige etiketter på fødevarer vil vise dig mængden af mættet fedt, transfedt, kolesterol og natrium som alle bør undgås, eller spist sparsomt.

• Opnå en diabetisk udveksling liste. Dette kan nemt findes på internettet eller på biblioteket. Mad er grupperet efter kategorier herunder kalorieindhold, kulhydrat, protein og fedt indhold. Grundlæggende kategorier omfatter: stivelse, kød, grøntsager, frugt, mælk og fedt. Stivelse eller kulhydrater har den mest indflydelse på blodsukker, vil fødevareetiketter fortælle dig portionsstørrelse og indholdet af hver kategori per portion.

• Gruppe din mad efter kategorierne på listen udveksling. Hver gruppe betragtes som "udveksling". For at skabe et afbalanceret måltid for en diabetisk diæt, bør måltidet omfatte den samme mængde af kulhydrater, protein, fedt og kalorier. Du er tilladt en vis mængde af mad fra hver kategori om dagen, spist i forhold til hinanden.

• Holde styr på din træning. Timingen af daglig motion er en del af systemet til udveksling.

Tips & advarsler

  • Symptomer på diabetes kan omfatter hyppig vandladning, usædvanlige tørst og sult, vægttab, træthed, hyppige infektioner, sløret syn og prikken og følelsesløshed i hænder og fødder. Hvis du mener, du har disse symptomer, er det vigtigt at du søge lægehjælp på én gang, og prøv ikke at behandle det ved diæt alene med vejledning af en læge.
  • Hvis ubehandlet, kan diabetes føre til mange alvorlige helbredsproblemer. Disse kan omfatte: kronisk øjet, foden, hud og oral sundhedsproblemer, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, ændringer i mental tilstand, høretab; problemer med fordøjelsen, og slagtilfælde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com