Hvordan til at identificere symptomer på Viral Encephalitis

02/18/2011 by admin

Encephalitis er en meget alvorlig tilstand, der involverer betændelse i hjernen. Det er båret af virusinfektioner, dermed sit navn, viral encephalitis. Betingelsen kan forekomme i alle aldersgrupper, men er mest almindeligt forekommende i enten meget unge eller ældre borgere. Forårsaget af en betændelse i den faktiske hjernens eller membraner dækker hjernen (kaldet meneinges), er viral encephalitis båret af flåter og myg i hvad der kaldes en arbovirus. Det er også transmitteres i herpes familien af virus, som mæslinger og fåresyge i nogle tilfælde. Risici for kontraherende viral encephalitis stiger med alder, selvom betingelsen er mest almindelig hos spædbørn og nyfødte. Risici også øge hvis du bor i et område fyldt med myg, eller hvis du har svækket immunsystemets funktion. Lær at identificere symptomer på viral encephalitis, for at få hurtig lægehjælp og mindske risikoen for bakterielle infektioner, eller selv om sjældne, koma og død.

Instruktioner

• Ur for tegn på feber, som måske eller måske ikke være ledsaget af opkastning.

• Være alert for tegn på hævelse eller udbuling på det bløde plet af et spædbarn kranium, som er en førsteklasses indikator for hævelse i kraniehulen.

• Lyt til nogen klager over hovedpine og nakkestivhed, ledsages af yderligere influenzalignende symptomer som kvalme, opkastning og generel træthed eller sløvhed.

• Hold øje med tegn på forvirring i både småbørn og ældre, som måske eller måske ikke være ledsaget af talebesvær, tegn på svaghed eller klager over lammelse i en arm eller ben.

• Spørg børn eller seniorer, hvis de har det svært at se eller høre. I nogle tilfælde omfatter symptomer på viral encephalitis dobbelt syn og nedsat hørelse.

Tips & advarsler

  • Eventuelle usædvanlige symptomer bør behandles af en medicinsk pleje udbyder. Medicinsk blod og spinal væske tests vil afgøre tilstedeværelsen af formodede viral encephalitis.
  • Hospitalsbehandling kan være indiceret til mere alvorlige tilfælde af viral encephalitis. Mere alvorlige komplikationer kan påvirke de helt unge og de ældre, så tidlig diagnose og behandling fremmes.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com