Hvad er gebyr-For-Service forsikring?

01/26/2011 by admin

Hvad er gebyr-For-Service forsikring?

Enkeltpersoner og familier, der ønsker for at administrere deres medicinske beslutninger kan vælge gebyr for service planer. Disse planer yde medlemmerne med landsdækkende adgang til læger og specialister i deres valg. Forsikringsselskaber betaler for alle eller nogle af de medicinske omkostninger, når de er gjort. Gebyr for service planer fremsætte ulemper og dækning begrænsninger, der kan koste medlemmer en masse penge.

Fordele

Medlemmer af gebyr for service planer har total kontrol over deres medicinske beslutninger. I modsætning til foretrukne leverandør organisationer (offentlige posttjenester) eller sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs), hvor medlemmerne skal have adgang til et bestemt netværk af læger, kan gebyr-for-service medlemmer besøge læger i nogen del af det land, de vælger. Fleksibiliteten i disse planer gavner personer, der rejser eller flytte ofte eller har brug for specialbehandling.

Overvejelser

Før du køber et gebyr for service-plan, er der flere ting at overveje. Første er off, disse planer dyre. Medlemmer skal betale selvrisikoen og få del i de medicinske omkostninger (co-assurance). Forsikringsselskaber og læger kan kræve medlemmer hen til bekoste tjenester fuldt ud før indgivelsen krav om tilbagebetaling. Gebyr for service planer omfatter generelt ikke forebyggende pleje eller rutinemæssig check-ups. Medlemmer, der beslutter at søge disse tjenester vil skulle betale for dem ud af lommen.

Godtgørelse sygesikring

Godtgørelse sygesikring planer er almindeligvis omtales som gebyr for service planer. Der er tre typer af godtgoerelsen sundhed dækning. Der findes to godtgørelse planer: én plan dækker faktiske afgifter, mens den anden betaler en procentdel, typisk 80 procent af de samlede omkostninger. Den tredje plan betaler medlemmet et bestemt beløb af penge hver dag til et maksimalt antal dage til at dække sundhedspleje udgifter.

Advarsel

Fordi medlemmer af gebyr for service planer har til at fremsætte krav om tilbagebetaling efter at have betalt deres regninger, er der tilfælde, hvor de kan ende med lidt eller ingen hjælp fra deres forsikringsselskab. Medlemmer vil ikke blive refunderet, hvis tjenesterne, der ikke var dækket under den forsikring planen. Forsikringsselskaber vil også henvise til et diagram, der skitserer de rimelige priser læger faktureringsgrundlag for servicer og betale disse beløb. Hvis de medicinske omkostninger er højere end disse satser, kan medlemmer hæfter for de beløb, der overstiger dem.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com