Sådan bruges lændestøtte

02/02/2011 by admin

Sådan bruges lændestøtte

Lændehvirvelsøjlen støtte er udviklet til bilsæder og kontorstole at give lavere tilbage støtte til personer, der bruger en masse tid siddende. Støtte til lænden hjælper med at forbedre din kropsholdning, sundheden for din rygsøjle og kan hjælpe dig med at undgå mange andre skader, der er forbundet med dårlig lændestøtte. Mange mennesker ikke justere og bruger deres stol lændestøtte korrekt, hvilket resulterer i smerte og skade. Finde ud af den korrekte måde at indstille din stol til at maksimere din lændestøtte.

Instruktioner

• Tjek lændestøtte på din stol. Din ryg skal være i overensstemmelse med den naturlige kurve af nederste del af ryggen uden nogen plads mellem. Det tager presset af din rygsøjlen og rygmuskler.

• Justér lændestøtte på din stol ved at dreje en knop på undersiden af stolens, hvis et sådant findes. En knop ligesom dette er ideel til en stol bruges af flere personer. Drej knappen, indtil din ryg passer med stolen tilbage.

• Sidder i stolen og undersøge andre aspekter af din kropsholdning. Selv om du har justeret den lændestøtte, kunne du tilføje stress til nederste del af ryggen på andre måder. Sørg for, at du sidder med fødderne fladt på gulvet med din ryg og skuldre mod stolen. Dine skuldre skal lempes, og dine hofter skal være en smule højere end dine knæ. Bøje i knæene skal også være behageligt.

• Forbedre rygstøtte i en stol, der ikke har lændestøtte ved at placere en rullet op T-shirt eller håndklæde bag din nederste del af ryggen.

Tips & advarsler

  • Tag en 10 minutters pause fra sidder hver time for at undgå ryg-og laendeskader eller stivhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com