Flagstang farer

02/14/2011 by admin

Flagstang farer

Typisk når man tænker på Flagstænger, man ikke tænke på faren, men folk er blevet såret og endda dræbt som følge af interaktioner, der vedrører flag polakker. Heldigvis der findes muligheder kan du fjerne en stor del af farer ved Flagstænger. At kende farerne, der er den første af arbejdsplanen. At vide, hvad de skal gøre undgår dem, er næste.

At vælge den rigtige størrelse Flag

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse flag til din flagstang. Når hejst på en blæsende dag, skaber et flag enorme pull på en flagstang. Meget gerne en mast på et skib, hvis pull vokser for store, pole vil snap, eventuelt falder på personer, ejendom, elledninger eller kæledyr. For at undgå dette problem, skal du sørge for at adlyde alle advarsler om størrelsen af flaget du flyver på pole du vælger, samt eventuelle anbefalinger for maksimal vindhastigheder, hvorunder kan du roligt flyve dit flag.

Pulley kan blive en løkke

Reb system for hejse et flag kan nemt bruges til at hejse kæledyr eller små børn så godt. Efterlad aldrig trisse rebet let tilgængelige for uautoriserede brugere. Når den ikke er i brug, skal du fjerne klemmer for at undgå muligheden for pjattes hos børn, teenagere og unge voksne, der kan være stærkere end de er kloge.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Vogt, når du placerer en flagstang, at det godt mærkes eller tæt nok til en godt afmærkede plet, så folk køre, cykle eller gå vil bemærke flagstang og undgå at løbe ind i den. For en bil versus en flagstang, der er ingen vindere – undtagen muligvis advokater repræsenterer den tilskadekomne eller tabt elsket en fra styrtet. Flagstang ejeren kan holdes ansvarlig for manglende korrekt henlede opmærksomheden på faren.

Det er chokerende

Den største fare fra Flagstænger lynnedslag. Glasfiber polakker afhjælpe denne fare, men i nogle tilfælde, de ikke er simpelthen en mulighed. I tilfælde, hvor en metal pole foretrukne, ikke flyve flag i storme, og holde mindst 15 fødder væk fra stangen. En bue fra en flagstang ramt af lynnedslag kan dræbe dig lige så sikkert som en fuldtræffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com