Candida udrensning behandling

05/30/2011 by admin

Under anfald med infektion vender vi ofte til antibiotika. Men det er det sidste, du ønsker at gøre, hvis du forsøger at slippe af candida albicans. Candida--en form af gær, der i sig selv er ikke skadelige og ødelægger skadelige bakterier i vores krop--normalt indtaster vores kønsorganer, tarme og hals. Før du tager nogen form for medicin til behandling af infektionen, ønsker du at sikre du har en komplet tarm udrensning.

Renselsesproces

Hvis du tager nogen form for medicin før udrensning, du fodrer infektionen og vil ikke føle sig bedre. Din kolon er tilstoppede og fuld af mucoid plaque og toksiner, så du har brug for en candida Rens for at fjerne de dårlige svampe og erstatte det med gode bakterier. Din krop opretholder normalt en balance af nyttige bakterier og candida, men når candida stigninger i antallet, der forstyrrer balance og årsager candidiasis i tarmkanalen, eller gær infektioner i andre dele af kroppen.

Dr. Natura kolon program indeholder et kolon rensnings, en parasit sæbe (Paranil) og KleriTea til at støtte fordøjelsen. Efter gør den oprindelige Rens, Sørg for at tage en anti-svampe supplement for to uger. Oregano olie, caprylic syre eller Threelac arbejde godt, og du bør følge de anvisninger og retningslinjer for hvilken du tage. For de første par dage, du tage normalt en kapsel, og derefter arbejde din vej op til at tage fem til syv kapsler fordelt over dagen.

Efter to uger for at tage en anti-svampe, gå du videre til en probiotisk såsom Latero-Flora eller Garden of Life's Primal forsvar. Probiotika tilføje mere gavnlige bakterier til dine tarme, så der vil bidrage til at afhjælpe balancen af candida til gavnlige bakterier.

Under din renselsesproces er det en god idé at tage en kolon rensnings/fiber ryste som psyllium skallerne og bentonit ler eller Oxy-pulver. Mens en god fiber, psyllium skallerne er mere begrænset end Oxy-pulver, da det lige fjerner affald ligger omkring eller i nærheden af midten af tyktarmen. Oxy-pulver skrammer tyktarmens hele området. Hvis du vil tilføje en teskefuld af en anti-svampe til din fiber shake.

For ekstra omsorg og forsigtighed, kan du gentage de rensende og fungal/probiotika doser, når de fire uger er gået.

Motion

Når undergår en form for udrensning behandling (og selv når du har fuldført afgiftning processen), du bør udøve. Jo mere du sveder, jo mere du åbner dine porer, så toksiner til at sive ud. Du opretter flere giftstoffer når du motionerer også, så sørg for du drikke væsker, der indeholder elektrolytter (f.eks sportsdrikke).

Igen stiger er en god øvelse til at støtte den rensning oparbejde. Ved at hoppe på trampolin, du udskylning din krop toksiner ved hjælp af lympatic systemet. Andre gode øvelser omfatter jogging/gående, kampsport, meditation/yoga, klatring, rulleskøjteløb, svømning og vægtløftning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com