Hvordan man beregner kalorier spist

05/14/2011 by admin

Hvordan man beregner kalorier spist

Kalorier er enheder af varmeenergi, og alle fødevarer indeholder dem i form af fedt, kulhydrat og protein. Din krop har brug for et vist antal kalorier til at vedligeholde din nuværende vægt. Hvis du ønsker at tabe eller få vægten du nødt til at justere antallet af kalorier tager du i overensstemmelse hermed. Fedt indeholder 9 kalorier pr. gram; både kulhydrater og proteiner indeholder 4 kalorier per gram. Kende disse grundlæggende fakta kan hjælpe dig holde styr på antallet af kalorier du spiser.

Instruktioner

• Oprette en fødevare journal ved at skrive ned hver bid af mad og drikke du lægger i din mund. I rækkefølge for kalorieindhold tælle for at blive vellykket og nøjagtigt, skal du tage højde for alt, hvad du spiser eller drikker.

• Kontakt ernæringsmærke for forarbejdede eller hurtig mad enten på emballagen eller lagt ud på internettet. Antag, at du spiste en cheeseburger og en lille ordre af pommes frites fra en fastfood kæde-restaurant. Kontrollere restaurantens hjemmeside for at se, hvor mange kalorier du forbruges. Optage dette beløb i din mad dagbog.

• Vurdere størrelsen eller vægten af fødevarer som producere, kød og kerner, ikke der er behandlet - hvilket betyder, at de ikke kommer i en pakke med ernæringsmæssige oplysninger. For eksempel, for at vide, hvor mange kalorier er i en bagt kyllingebryst, vil du har til at veje det først. Vær forsigtig med at bruge ord som "stor" eller "lille", fordi de er subjektive og giver ikke megen værdifuld information.

• Besøg en kalorie rapportering hjemmeside som min mad en Pedia. Angiv den du har indtaget fødevarer punkt for punkt, justere for størrelse eller vægt. Optage kalorieindhold beløb i din mad dagbog.

• Alt dine kalorier om dagen i din mad dagbog. Efter et par dage for at gøre dette, vil du udvikle en følelse for antallet af kalorier i visse fødevarer. Du kan blive fristet til at holde op med at skrive ned alle fødevarer, du spiser, men ikke afslutte denne del af processen. Hvis du ikke skrive det ned, så er det nemmere at fortælle dig selv, du ikke spiser det-- og din kalorieindhold tælle vil være unøjagtige.

Tips & advarsler

  • Alkohol indeholder 7 kalorier pr. gram.
  • Du kan udligne mængden kalorier du spiser ved at brænde dem. Forskellige aktivitetsniveauer brænde forskellige mængder af kalorier. For eksempel, du kan forbrænde en cheeseburger og pommes frites ved at gå på en 30 minutters køre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com