Hvad er fordelene ved stofmisbrug opsving?

04/23/2011 by admin

Hvad er fordelene ved stofmisbrug opsving?

Stofmisbrug er en sygdom, der er vanskelige at overvinde. I modsætning til andre lidelser som kræft eller lungebetændelse har en narkoman at træffe bevidste beslutning om at få det bedre og at beskæftige sig med hans stofmisbrug problem, før du kan gendanne. Selvom recovery er en udfordrende proces, kommer det med en række fordele.

Fysiske

Uanset det stof du misbruger, det sandsynligvis tage en vejafgift på kroppen. Din fysiske udseende kan være faldet i stofmisbrug. Du kan have mistet vægt på grund af virkningerne af narkotika eller gennem fejlernæring som følge af din misbrug af medicin. Ikke kun din fysiske udseende bliver påvirket, men dine indre organer kan har fået alvorlige skader fra stofmisbrug. Hvis du søger nyttiggørelse, kan din krop begynde at helbrede fra sygdommen. Hvis du bruger en intravenøs medicin, vil du også reducere din risiko for at pådrage en dødelig virus, som HIV eller leverbetændelse, ved at søge stof opsving.

Følelsesmæssige

Selv om de fysiske virkninger af stofmisbrug er mange, er de følelsesmæssige virkninger ganske betydelige så godt. I løbet af en afhængighed, kan en narkoman fremmedgøre venner og familie. Hun kan beskadige relationer ikke kan repareres. Desværre, inddrive fra stof misbrug vil ikke automatisk reparere brudte relationer, men forsøger at få hjælp kan ses som et positivt skridt i den rigtige retning, og i nogle tilfælde begynder vejen at genopbygge et forhold.

Mental

Stofmisbrug har også negative virkninger på brugerens mentale tilstand. Ifølge McLean Hospital psykiater David Brendel, er stofmisbrug og depression tæt forbundet. Hvis du søger recovery fra din stofmisbrug, kan du se din depression stilne. Depression kan være ledsaget af angst og paranoia så godt. Behandling for stofmisbrug kan hjælpe disse uønskede symptomer til at mindske såvel. Stofmisbrug også ændrer hjernens kemi. Selv om stofmisbrug recovery ikke kan helt tilbage din hjerne kemi, over tid vil du miste nogle af dine tolerance, hvilket betyder, at din hjerne kemi nærmer sig normalt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com