Sådan skal du tage Aloe Vera for sundhed

05/20/2011 by admin

Sådan skal du tage Aloe Vera for sundhed

Aloe vera (Aloe barbadensis) er et medlem af familien lily og løg. Navnet "aloe vera" eller "ægte aloe" kommer sandsynligvis fra arabisk "alloeh," betyder "lysende bitterindhold" med henvisning til sin smag. Følgende trin vil hjælpe dig med at beslutte, om at tage denne urtekosttilskud.

Instruktioner

• Læs om den historiske anvendelser af aloe vera. Det har været dyrket i flere tusinde år i hele de tropiske og subtropiske områder af verden. Dens første medicinsk brug registreres ikke, men den gamle kinesiske, egypterne, grækerne, Indians og romerne alle brugt det i udstrakt grad som et afføringsmiddel, når det tages internt og som en astringerende, når det påføres topisk.

• Kig på den første videnskabelige forskning på aloe vera udført i 1930s og 1940-erne på dens virkning på x-ray forbrændinger. I dag, er det oftest anvendes til behandling af beskadiget hud, især forbrændinger og eksem.

• Studere bivirkninger af anvende aloe vera eksternt. Aloe vera er veltolereret med få bivirkninger.

• Indtage aloe vera helt sikkert har en beroligende virkning, men denne brug er ofte ikke ordineres af mainstream læger som fordele versus bivirkninger ikke er godt evalueres. Kronisk brug kan medføre bivirkninger som regel forbundet med afføringsmidler, herunder abdominal smerter og elektrolyt tab.

• Anvende aloe vera creme som ønsket på huden. Aloe vera creme indeholder typisk 0,5% aloe vera. Når det tages oralt (i koncentrationer op til 100 procent), doser varierer, men typisk gennemsnitlig 30 ml én til tre gange om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com