Calcitonin hormon

05/06/2011 by admin

Calcitonin hormon er produceret af celler i skjoldbruskkirtlen. Calcitonin deltager i kontrollen af calcium og fosfor metabolisme og virker i forening med parathyroidea hormon. Calcitonin produceres som en større protein, der skal aktiveres af enzymer.

Diagnostiske

Forhøjede niveauer af calcitonin kan angive former for kræft. Prat og kolleger i en 2008 Tidsskriftsartikel "Leukæmi og lymfom" viste at Pro calcitonin er opvokset hos patienter med bakteriel infektion. Yderligere, Schuetz og kolleger i en 2010 artikel i tidsskriftet "Expert Review af antiinfektiøs Therapy" viste at Pro calcitonin var nyttig til at bestemme, hvilke patienter bør modtage antibiotika.

Effekter

Calcitonin hormon sænker calcium i blodet ved at tilskynde celler i knoglen til at gemme det, hvorimod parathyroidea hormon tilskynder knogle til at frigøre calcium.

Terapi

Calcitonin er i øjeblikket undersøgt til brug i at forhindre frakturer hos kvinder med osteoporose på grund af dens evne til at forårsage knogle til at gemme calcium. Denne forsknings følger arbejdet i slutningen af 1990 ' erne; specifikt, i en artikel offentliggjort i tidsskriftet "Onkologi rapporter" i 1998, Sekine og Takami rapporteret kunne at calcitonin i kombination med pamidronat styre højt calcium niveauer. Forfatterne også viste, at denne behandling kan mindske smerter forårsaget af kræft, der havde bredt sig til knoglerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com