Hvordan man kan helbrede gigt i hjemmet

05/28/2011 by admin

At vide, hvordan man kan helbrede gigt derhjemme vil hjælpe dig med at styre denne smertefulde sygdom. Gigt er en meget smertefuld form for gigt i foden. Gigt er normalt udløst af høje niveauer af urinsyre, der findes naturligt i kroppen. Urinsyre niveauer kan stige som følge af arvelige faktorer eller fødevarer, der forbruges. Du kan styre gigt ved at se din daglige fødeindtagelse.

Instruktioner

• Undgå at spise fødevarer fremstillet af dyr organer, hvis du vil styre din urinsyre niveau naturligvis. Dyrs organer fra dyr som køer, grise, kyllinger og kalkuner er meget høj i urinsyre og vil øge niveauet urinsyre i kroppen, når forbruges. Fjerne alle dyrs organer ud af din kost i første omgang, som lever, nyrer, hjerne og hjerte.

Du kan muligvis tilføje små portioner tilbage i din kost, når du får din gigt under kontrol. Din krop kan eller kan ikke være i stand til at håndtere små mængder af ekstra urinsyre.

• Undgå at spise fødevarer, der indeholder fructose (naturlige sukker i frugt) eller der er stærkt sødet. Stærkt sødet fødevarer har et højt niveau af urinsyre og har tendens til at udløse anfald af urinsyregigt hos følsomme personer. Undgå fødevarer såsom vin, pie og andre fødevarer, der er høj i sukker eller sødestoffer.

At vide, hvordan man kan helbrede gigt derhjemme vil hjælpe dig med at undgå smertefulde episoder af gigt i fødderne.

• Undgå at spise bønner, linser, champignon, asparges og spinat. Disse fødevarer er blevet fundet for at øge urinsyre.

• Undgå at indtage for meget salt. Salt kan udløse gigt. Prøv at spise et kaliumbaseret krydderi som ingen Salt eller salt erstatning for den samme salt smag uden natrium.

At vide, hvordan man kan helbrede gigt vil hjælpe dig med at holde dig komfortabel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com