Hjem helbredelsesmetoder for RA

06/02/2011 by admin

Leddegigt (RA) er en langsigtet autoimmun sygdom, der forårsager betændelse i leddene og omkringliggende væv. Selv om der er ingen kur mod RA, kan opdage sygdommen tidligt og angribe det med flere behandlinger forsinke leddestruktion. Din læge kan give en slagplan for behandling af RA. Én behandling forslag han kan give dig er at bekæmpe RA derhjemme. Der er mange ting du kan gøre derhjemme for at bekæmpe udviklingen af RA.

De skadelige virkninger af RA

Årsagen til RA er ikke kendt, og er mest fremherskende i kvinder alder 40 til 60, ifølge Mayo Clinic. Det påvirker leddene i fingre, håndled, knæ, ankler og fødder oftest, men kan blive livstruende, hvis den forekommer i halshvirvelsøjlen. Der er symptomer til at se ud, hvis du har mistanke om kan du have RA: fælles ømhed, varme eller hævelse, smerte og stivhed varer mere end 1 time om morgenen eller efter lang pause, ledbetændelse, træthed, mulige feber og en generel følelse af ikke føler sig godt. Tal med din læge, hvis du lider af disse symptomer eller du føler du kan være en af de 1,3 millioner amerikanere, der lider af RA.

Effektiv Home behandlinger

Regelmæssig motion: Langsomt og forsigtigt opbygge musklerne omkring de angrebne led kan bidrage til at bekæmpe træthed og mindske smerter. Begynder ved at starte en omvandrende regime. Svømning også er en god motion. En fysioterapeut kan give dig mange flere simple øvelser, der kan gøres derhjemme. Ikke udøve bud eller ømme led, og hvis nye ledsmerter kan mærkes, stoppe øjeblikkeligt. Kontakt din læge, hvis smerten fortsætter i et par dage.

Anvende varme og kold terapi: varme kan lette smerter og slappe muskler, mens kolde reducerer hævelse og spasmer. Starte med at tage et varmt bad eller brusebad for 15 minutter, derefter anvende en kold pack til det ramte område i 10 til 15 minutter. Hvis det ønskes, kan du skifte mellem en varmepude og ispose, holde hver 10 til 15 minutter. Brug ikke kolde behandling, hvis du har dårligt blodomløb eller følelsesløshed.

Ændre din livsstil: finde forskellige måder at lindre stress som meditation eller deep-åndedrætsøvelser. Tal med din læge om hjælpemidler såsom sensationsprægede værktøjer for at afhente ting lettere eller en stok til at hjælpe dig med at komme rundt. Finde forskellige måder at udføre daglige opgaver såsom picking up objekter med dine underarme i stedet for fingre. Det kan virke akavet i starten, men efter praksis kan blive rutine. Spise en sund kost for at opretholde korrekt vægt og rygestop.

Prøv en naturlig løgnehistorie: Selvom ingen videnskabelige beviser understøtter effektiviteten, mange mennesker har rapporteret succes ved hjælp af gin-gennemblødt rosiner. Fylde en skål med rosiner, så nok gin for at dække rosinerne. Tillad gin at fordampe--som bør tage omkring en uge. Spise ni rosiner om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com