Sprit dræbe ringorm?

01/27/2012 by admin

Ringorm er en svampeinfektion, der udvikler på det øverste lag af huden. Det er en rød, cirkulær kløende udslæt, der vises i en ring-lignende form. Navnet kommer fra figuren, da der ikke er nogen faktiske orm under huden, så intet kan blive dræbt, blot behandles. Ringorm er forårsaget af små svampeinfektioner, der blevet parasitære. Patienter kan blive smittet af andre mennesker, dyr, genstande eller jord.

Traditionel behandling af ringorm

Traditionelle behandlinger for ringorm omfatte over-the-counter topiske anti-svampe medicin. Men, hvis infektionen bliver svært at slippe af med, receptpligtig styrke cremer, cremer eller salver kan bruges. Læger kan ordinere en af de følgende aktuelle behandlinger: Butenafine, ciclopirox, Econazole, miconazol, Oxiconazole eller terbinafin. Oral medicin kan også blive ordineret; Disse omfatter oral terbinafin, Traconazole, fluconazol og ketoconazol.

Sprit

Ifølge Clinic.com til jorden, kan sprit bruges til at behandle ringorm med en vis succes. At behandle ringorm, sættetid et stykke vat i sprit og slukke området, indtil det er vådt. Tillad området for at tørre og holde det afdækket om muligt. Anvende alkohol to til fire gange dagligt.

Fordi hand sanitizer er alkoholbaseret, kan den også bruges. Gnid et tyndt lag af klare, uparfumeret hånd sanitizer på ringorm og lad tørre. Genanvende to til fire gange om dagen. Det kan stikke eller brænde det inficerede område, men det kan arbejde for at rense og tørre ud infektionen. Fortsætte med at bruge alkohol flere gange dagligt indtil infektion er ikke længere synlig. Når ringorm kan ikke længere ses, fortsat behandling i to dage i området for at sikre alle spor af infektionen er væk.

Andre alternative behandlinger for ringorm, der har vist sig vellykket omfatter Vicks Vaporub, væske inde i grønne valnødder, drikke eller anvende æblecider eddike til huden og Absorbine Jr., som er en blanding af botaniske ekstrakter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com