Hvor mange kalorier til at opretholde min vægt?

01/29/2012 by admin

Mens mange mennesker længes efter at kaste overskydende fedt, er andre bekymrede med at opretholde deres vægt. Uanset om du kæmper gennem en sygdom, forsøger at bevare muskelmasse, eller du bare har en tendens til at tabe sig utilsigtet, er det vigtigt at vide, hvor meget du skal spise for at forhindre vægt tab eller vægtøgning.

Vanskeligheder

Selv om det er muligt at generere et groft skøn, er faktum, at fastslå præcis hvor mange kalorier en person har brug at bevare deres vægt ikke er en eksakt videnskab. En persons individuelle kaloriefattige behov afhænger af mange variabler, herunder, alder, aktivitetsniveau, organ fat indeks, køn og typer af mad, du spiser.

Gør det selv

Hver enkelt kalorie behov, afhænger af mange forskellige variabler. Det er næsten umuligt at generere en nøjagtige antal. Men du kan bestemme det omtrentlige antal kalorier du har brug for at opretholde din vægt ved at sætte de relevante tal i Harris Benedict Formula, en ligning, der bruger dinbasal stofskifte til at bestemme din kaloriefattige behov.]For at beregne dit basal stofskifte (det minimum antal kalorier du har brug for at opretholde din grundlæggende kropsfunktioner), skal du følge disse formler:

Kvinder: BMR = 655 + (4.35 x vægt i pounds) + (4,7 x højde i inches) - (4,7 x alder i år)

Mænd: BMR = 66 + (6.23 x vægt i pounds) + (12,7 x højde i inches) - (6.8 x alder i år)

Harris Benedict kaloriefattige behov formel

At bestemme dit samlede daglige kalorie behov, formere din BMR af den relevante aktivitet faktor, som følger:

Hvis du er stillesiddende (lidt eller ingen motion): kalorieindhold-beregning = BMR x 1,2

Hvis du er let aktiv (lys motion/sportsudøvelse 1-3 dage pr. uge): BMR x 1,375

Hvis du er moderatetely aktive (moderat motion/sportsudøvelse 3-5 dage pr. uge): BMR x 1,55

Hvis du er meget aktiv (hårdt motion/sportsudøvelse 6-7 dage om ugen): BMR x 1,725

Hvis du er ekstra aktive (meget hård motion/sportsudøvelse og et fysisk job): BMR x 1.9

Online-værktøjer

Der er også flere hjemmesider der tilbyder værktøjer, der kan give dig et groft skøn over, hvor mange kalorier du har brug for at opretholde din vægt (Find et link til en i afsnittet ressourcer.) De fleste af disse værktøjer afhængige grundlæggende matematiske ligninger at faktor i den statistiske input du giver. Disse værktøjer vil normalt bede din højde, vægt og aktivitetsniveau og derefter bruge disse tal til at generere et groft skøn. Nogle af de mere avancerede online værktøjer kan selv bede dig om at indtaste bestemte aktiviteter du deltage i at bidrage til at give mere nøjagtige resultater.

Den nederste linje

Det bedste råd for nogen forsøger at opretholde hans eller hendes vægt er at fokusere på at spise sundt, næringsrige, lav-glykæmisk fødevarer, der giver stabil energi hele dagen. Disse typer af fødevarer, ikke kun give en stabil brændstof for fysiske aktiviteter, de hjælpe undertrykke sult, så du kan føle sig tilfreds, uanset om du forsøger at kaste pounds eller prøver bare at bo omtrent det samme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com