Hvordan til at tale med en læge om erektil dysfunktion

09/01/2010 by admin

Erektil dysfunktion (ED) kan ikke være et emne, som du finder nemt at diskutere, men det er et meget fælles problem. Det er også en meget behandlelige tilstand og tale med din læge om ED er det første skridt til at identificere årsagen og at finde effektiv behandling. Efter de retningslinjer, der er fastsat i denne artikel vil hjælpe lette en tilsyneladende vanskelig diskussion.

Instruktioner

• Efter at gøre en aftale med din primære sundhedstjeneste læge, lave en liste over dine ED symptomer og hvordan disse symptomer påvirker din dagligdag og spørgsmål til lægen om din ED. Disse noter vil hjælpe dig med at besvare din læge detaljerede spørgsmål om din erektil funktion og seksuelle relationer.

• Begynde udnævnelsen af din frygt og detalje din oplevelse med Red. hvor længe, du har oplevet disse symptomer og hvordan dine seksuelle relationer er blevet berørt. Når mødet med din læge forstår at han eller hun er en læge og er vant til at drøfte ED og ED-relaterede emner.

• Næste din læge vil spørge dig nogle detaljerede spørgsmål om din ED. Svar alle lægens spørgsmål så ærligt og udtømmende som muligt. Mayo Clinics hjemmeside siger, du skal være parat til at besvare følgende spørgsmål om om seksuel funktion: ændringer i sexlyst eller hyppigheden af samleje? Hvor længe har du haft problemet? Hvor bekymret er du og din partner om det? Uanset om du har erfaring og/eller søgt behandling for problemet i fortiden? Og hvis så hvilken type behandling du har prøvet?

• Deres læge vil så stille dig nogle spørgsmål til at bestemme, hvad der forårsager din Rejsningsproblemer. Du skal være parat til at besvare følgende spørgsmål, som specifikt og udtømmende som muligt: kan du opnå selv stimuleret erektioner? Oplever du spontan erektioner, om natten, eller når du vågner? Din erektil dysfunktion begynder pludselig eller udvikle sig over tid? Hvor lang er din erektion og hvor svært er det? Kan du opretholde en erektion længe nok til at have samleje? Er sex er smertefuldt?

• Du bør også give din læge med oplysninger om din nuværende sundhedsforhold samt brug af recept/ikke-receptpligtige lægemidler (ulovlige og over-the-counter narkotika), og du indtagelse af alkohol, tobak, koffein. Din læge bør også bede dig om dit humør, stress-niveau, forholdet spørgsmål og depression. Det er vigtigt, at du svare ærligt og huske, at medicinske spørgsmål er ikke noget at være flov over. Din læge bør spørge open ended spørgsmål i slutningen af udnævnelsen og dette er et godt tidspunkt for dig at forklare yderligere bekymringer om dine ED eller tilbud oplysninger du føler kan være relevant, men du har ikke forbindelse til din læge under din samtale.

Tips & advarsler

  • Din praktiserende læge kan henvise dig til en specialist som en urolog eller endokrinolog, hvis han eller hun ikke er i stand til at stille en diagnose eller fastlægge passende behandling.
  • Medicinske spørgsmål, herunder ED, er noget du bør være flov over.
  • Din læge er en læge og dit privatliv er garanteret.
  • Diskuter din partner bekymringer om dine ED før at se din læge eller bringe din partner med dig til udnævnelsen.
  • Være på vagt omkring følge op med din læge og efter hans eller hendes instruktioner.
  • Ikke diagnosticere dig selv eller få medicin, der ikke er ordineret af en læge for dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com